Černá listina - Série 2 (2014) (série)
Tvůrci:
Jon BokenkampRežie:
Donald E. Thorin Jr.Kamera:
Eric MoynierHudba:
Dave PorterHrají:
James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Amir Arison, Mozhan Marnò, Harry Lennix, Reed Birney, Kevin Weisman, Joshua Close, Ralph Brown, Valarie Pettiford, Chandler Williams (více)VOD (1)
Redd Cooperovu týmu přihraje případ nelegálních pokusů na lidech. Ty provádí dr. Powell, za ním pravděpodobně stojí miliardář Hobbs, jenž podporuje výzkumy vedoucí k lidské nesmrtelnosti. Powellovy pohnutky jsou však zcela jiné, což mu ale nebrání zabíjet nevinné pokusné osoby. "Major" McCreedy najde Toma a chce ho zabít, oba jsou ale uneseni Eliasovými neonacisty. Tom je mučen a prozradí důvod, proč byl na ně jako agent nasazen. (TV Nova)
(více)Recenze (3)
"Lidi jako druh jsou nespolehliví tvorové. Nikdo z nás si nezaslouží žít věčně." Iniciativa dlouhověkost mě zklamala tím, že v podstatě nenabídla žádného pořádného padoucha, takže to musela zachraňovat Tomova linie a vydírání Coopera. Obojí celkem šlo, ale tentokrát se nevyřešilo, neodhalilo ani nerozstřílelo vůbec nic zajímavého. ()
Agent v utajení nosí v peněžence jméno své milenky a fotku nenarozeného dítěte. Možná tam byla rovnou i adresa telefonní číslo. A podobnými zhovadilostmi se seriál jen hemží. ()
Medúzy do mozgu zatiaľ skrátka nezakomponujeme. ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)