Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Griff Furst poslední dobou opravdu perlí a pod hlavičkou SyFy tvoří jeden „klenot“ za druhým. Tentokrát dal ruce pryč od žraloků a pavouků a vzal si na mušku aligátory. Svým způsobem se mu skutečně nedá upřít kreativita, že ve svých filmech přinese něco neokoukaného, leč díky svému podprůměrnému režisérskému umu z toho nedokáže vytřískat všechen skrytý potenciál. Aligátoři vrhající ze svého ocasu smrtelné ostny – koketování s lykantropií? Doufal jsem, že to nebude zas až takový průser, jenže ani tentokrát tomu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. Opět tu bylo tolik nelogických kopanců a slabých digitálních efektů, že mi to prostě nebylo umožněno. A to i přes docela úsměvné buranské hlody („Dneska si budeš hlaveň leštit sám“). (více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/ragin-cajun-redneck-gators-2013.html ) ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělý film na páteční večer ve dvě ráno, z otupělosti vás zcela jistě probudí mizerné hraní herců a triky "na úrovni". Rozhodně pobaví ve skupině tří a víc lidí, možná mnohem víc než některé z osvědčených komedií typu Prci prci prcičky. Vtipných scén je tu taková spousta, že v jednom člověku to po chvíli omrzí. Avšak nevím zda byl záměr vyvolat smích, ale neříkejte mi, že někdo vážně chtěl tímhle někoho vyděsit. A teď vážně. Myslím, že dobré na filmu je... nic. Zápletka tak mizerná a trapná až to bolí, avšak ještě víc vás budou bolet herecké "výkony" všech herců (takže jejich smrt nebo zkrokodlakování vás spíš potěší), triky vás na nějakou dobu oslepí svou hrůzností, z kamery vás začne bolet hlava, a než film dokoukáte, skončíte v nejbližší nemocnici. Tohle by měli zakázat. ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Spousta hodně sympatických pokleslých nápadů utopená v utahaném a unaveném zpracování. Má to místy ten správně sebeironický nádech, který umí tento typ béčkové televizní produkce zachránit a udělat zábavným, ale dostatečně jej nevyužívá, a pančovanou kořalkou zmutovaní krokodýlodlaci v ději musejí dávat až příliš mnoho prostoru znesvářeným rodinným klanům, jejichž příběh ale postrádá jakoukoliv špetku zajímavosti. Vyzněním vlastně dost podobné ostatním Furstovým animal horrorům - v jednotlivých scénách občas správně campy zábava, ale coby celý film až moc vleklé a dávájící příliš prostoru soustředit se na technické nedostatky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

- Zkusím je najít, zkusím jim porozumět, aby už nikdo nemusel umírat...uáá! - Chramst! - Doucetteovi a Robichaudovi se nemohou vystát již po dvě stě let. Aby to nebylo málo, tak jejich děti Avery a Dathan jsou do sebe zamilované, takže to vypadá na nešťastný příběh Romea a Julie. Do toho Robichaudovi vyrábějí pálenku podle nové receptury, která se nedaří, a tak ji lijí do močálů. A protože to není pálenka ledajaká, místní aligátoři po ní zmutují ve vražedné bestie. Kromě nadměrné velikosti a červených krků mají schopnost vrhat ostny z konce ocasu podobně, jako to dělají s bodlinami dikobrazi. A ještě jedna věc - pokud sníte jejich maso nebo vás kousnou, změníte se ve stejné potvory - jakési krokodlaky, ale člověk z vás, na rozdíl od vlkodlaků, už nikdy nebude. Na začátku jsou zlikvidováni dva rybáři, posléze obětí přibývá. Zatímco rybář na začátku přijde nejprve o ruku, tak zástupkyně šerifa je přišpendlena ke stromu a ztratí hlavu. Požírání nešťastníků je krvavé a zábavné. Nechybí odkaz na Čelisti v podobě harpuny se splávkem. Řada scén je komických - předhození psa, likvidace filmového štábu, záchrana v bažině nebo závěrečný happyend. S větším rozpočtem a lepšími triky by to mohl být výživný horor... ()

F.Sucre odpad!

všechny recenze uživatele

Další dobrota z nočních vysílání Nova Cinema pod názvem "Mutantní krokodlaci z bažin" mi nedala spát. Vlastně se většina filmu odehrává na jednom místě kam lidé jezdí hledat předchozí oběti krokodýlů z bažin. Myslim, že když si namažu na chleba hovna a proložim to šunkou tak ta první věc bude reprezentovat celý film, šunka závěrečné titulky a dvě části chleba jsou filmy Jezero a Nezvratný osud, jehož scénáře se místní tvůrci snaží viditelně napodobit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Baton Rouge a v St. Amant v Lousianě. (rafix)

Reklama

Reklama