Režie:
Jean-Yves PitounKamera:
Jean-Marie DreujouHudba:
René-Marc BiniHrají:
Jason Lee, Eddy Mitchell, Irène Jacob, Thibault de Montalembert, Michel Muller, Gérard Chaillou, Skipp Sudduth, Heather Matarazzo, Franck-Olivier Bonnet (více)Obsahy(1)
Loren tajně doufá, že se z něj jednoho dne stane šéfkuchař a tak se vydá do Francie, aby se tu přiučil řemeslu od svého idolu, francouzského superkuchaře Louise. V jeho restauraci sice nejdřív působí spíš zmatek a jemné nuance francouzských pokrmů jsou jeho americkému stylu cizí, ale tak už to chodí. Nakonec se Loren dokáže vyšvihnout a dokonce při Louisově indispozici převezme velení důležité akce, při které se budou podávat ty největší delikatesy. (oficiální text distributora)
(více)Recenze (4)
Takový průměrmý romantický film jak popelák ke štěstí přišel . .. Navíc docela nezáživný. Myslím, že jsem u něj i usnul a pouštěl jsem si ho na dvakrát. ()
Krásný, pohodový a poměrně komplexní pohled do zákulisí špičkové francouzské restaurace. Příběh je prostinký a romantický a vytváří pouze kostru vyplňující prázdná místa mezi jednotlivými kuchyňskými scénkami. A když vidíte, jak si kuchaři ke každé pečlivě připravené svačince otevřou špičkové vínko, sliny se vám sbíhají jak na povel. Jo a ošvihnout trochu cibul, než ji dám do hambáče, je fakt good idea!!! ()
Kuchař nejsem a rozhodně být nechci, takže tuhle lehce podanou telenovelu beru, ale nijak extra si jí nevážím. - 4/10 - ()
Průměrnej americkofrancouzskej televizní film. Spíš pro kuchařské publikum. ()
Zajímavosti (1)
- Film se natáčel v New York City (New York, USA) a ve francouzských městech Dijon a Paříž. (BMW12)
Reklama