Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 7

Recenze (138)

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není kdovíjaké veledílo, ale já jsem se opravdu dobře bavila a upřímně smála a nejen jednou. No a o to snad v sitcomu jde především, ne? Použitý humor mě rozhodně neuráží a i když je jednoduchý, nepřipadá mi stupidní (na rozdíl od Čtvrté hvězdy, která mi stupidní připadala a navíc dost přihlouple a primitivně vulgární). Myslím, že většina sitcomů nemá ambice útočit na náš intelekt, nýbrž na naše bránice a to se v mém případě Martě a Věře povedlo. Hodně příjemně mě překvapila Sabina Remundová, která podobou, hlasem ani projevem a smyslem pro humor rozhodně nezapře svoji matku Ivu - naši nejlepší komičku a vynikající herečku. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

8 x 28 minut? Není to málo? Není to moc? I přes to, že byl zmíněn kominický sex appeal, smrad a podobně, mé srdce se netetelilo, sory Koleso, tohle je průser...snad jsem jen rád, že mladá ,hehe, baculka nepoužívá jméno Janžurová, neboť bychom vytáhli do boje, myslím kominický cech. Lepší už to nebude a hůř být nemůže... Polákové půjčím štětku, víc se nehodlám angažovat. ()

Reklama

zdeminem 

všechny recenze uživatele

No já od toho absolutně nic nečekal, protože celkově mě česká tvorba nezajímá a už vůbec ne sledování sitcomů (skončil jsem když jsem někdy v 90.letech dokoukal prvních pár řad Krok za Krokem a Alfa), a možná díky tomu jsem byl velice mile překvapen. Přistihl jsem sám sebe, že se u toho bavím a poslední gag v úvodním dílu (Liškovo přecházení kolejí a "děkování" zdviženou pravicí) nás s manželkou rozsekalo a skončilo vzájemným pohledem "to snad ani v televizi nemůžou,ne?". Jediné, s čím jsem myslel, že budu mít problém bylo to, že jsem pár minut předtím viděl v Případech 1. oddělení Sabinu jako soudkyni nebo státní zástupkyni a pak tady hraje "tohle", ale vůbec mi to nakonec nepřišlo. Takže já se těším na další díly a pak třeba hodnocení ještě upravím. Zatím krásných 80% ()

Cesty timem odpad!

všechny recenze uživatele

Hele neserte mne s tím smíchem v pozadí! Ať by to bylo sebelepší, pokud je tam smích v pozadí, který vynalezl nějaký amík pro americký diváky, který jsou na tom jenom o trochu líp, než hráči americkýho fotbalu, který jsou úplně vydlabaný (dle seriálu Dabing street a což potvrzuji a jsem na stejné vlně s Dejvicemi), a čecháčci se musí po těch amíkách opičit a mají za to, že i český diváci jsou tak vydlabaný, že je musí smích v pozadí nakopnout, aby věděli kdy se jako mají smát, tak tomu dávám odpad! Smích v pozadí mne irituje a vypínám tečka! ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Demence většiny pseudovtipů prohlášených v prvním dílu tohoto veledíla mě odvála málem až za roh. Jak jsem se tak hrabala zpoza toho rohu, usoudila jsem, že lepší už to nebude, a tudíž si nebudu krátit život takovými pochybnými činnostmi jako je sledování Lišky v přestrojení za Hitlera a jeho dvou hloupých společnic. ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)
  • Doménu Leeevně.cz si zaregistrovala Česká televize a využila ji jako fiktivní rekvizitu seriálu. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama