VOD (1)
Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()
Výborné pokračování už tak dost skvělého pořadu Ano,šéfe! Zde vidíme návraty Zdendy do vybraných restaurací a hospod. Mě se nejvíc líbil šestý díl a restaurace U Štěpána, kde jsem i letos osobně zavítal a užil si naprosto ojedinělý a nezapomenutelný gurmánský zážitek. Zároveň jsem si mohl projít zahrádku a potřást si rukou se Štěpánem a mohl jsem zjistit, že tam se opravdu přistupuje k lidem se srdcem a jídlo je připravováno profesionálně a zároveň s grácií. Servis byl vynikající. Nabídnul, doporučil, poradil, vše důkladně vysvětlil. S takovým přístupem k hostovi jsem se ještě jakživ v žádné restauraci nesetkal. Tam si prostě hosta váží. Ale abych se tu nerozepisoval jen o jedné hospůdce, tak mě oslovila i restaurace U Zběhlíka, kam bych v budoucnu také rád zavítal. Rodina pana Kuřete je mi velmi sympatická a je vidět, že vše co se tam dělá, se dělá srdcem. Jídlo vypadalo na talíři přímo úchvatně a ani nemluvím o tom příjemném zázemí. Rád bych tam s rodinou někdy poseděl. Samotný pořad hodnotím jako dokonalý a hlavně přínosný pro české restaurace a pro mě byl super zážitek znovu vidět, jak to v restauracích funguje, co se po těch letech změnilo a jsem rád, že někteří se nezměnili vůbec a přistupují k tomuto řemeslu tak, jak přistupují. Zdenkovi i celému šťábu nezbývá než poděkovat za tento skvělý a ojedinělý, na naše poměry nevídaný pořad. Díky! 100% ()
Zpětná vazba je vždycky důležitá, bez toho by spousta věcí vlastně vůbec neměla smysl. A v tomto případě to platí 100%. Když už nějakou tu restauraci přetvoří, navrhne způsob, jak by to mělo vypadat, a udá novej směr, rozhodně je dobrý se tam jít zpětně podívat, jak to celý pokračuje. Některý restaurace frčí, jiný už ani neexistujou - ale to je život a jako dodatek k "základnímu" pořadu je to naprosto v pořádku. Pochopitelně tady už chybí ta atraktivita a zábavnost, je to spíš taková rekapitulace. ()
Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()
V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama