Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Tukan sebral odvahu a rozjel to ve velkým. Tentokrát, ale bohužel bez Alžběty, což byl velmi špatný tah, protože přišel o spoustu nadržených díváků, včetně mě. Iva Fruhlingová není Bětka a ani asiatka s pěknýma kozama! :( Pořad by nezachránil ani její velký výstřih, no i když kdyby se přitvrdilo a natáčelo by se nahoře bez, klidně bych televizi zapnul i po dvacáté hodině. Co už... ()

Tribe odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi prosím někdo říct, kdo tam dosadil ty dva dementy? Je to fakt strašný. Nejvíc mi asi vadí to jejich úchylné vyjadřování, na to se prostě nedá dívat (hlavně borec v kšiltovce, ten je na pěst). Když tam byl Mikoláš, tak to mělo alespoň nějakou úroveň (od zábavy až po informace), tohle ale fakt ne. Čistý odpádek. ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Iva v průběhu roku 2015 zmizela, ale Tukan utáhne pořad v pohodě sám. Je to nyní mix aplikací, technologií, gadgetů, rozhovorů, mobilů, tabletů, her, scének a product placementu. Celkově se z toho ale stal krátký zábavný pořad o moderních hračkách, který nemusí být ztrátou času a měli byste mu dát další šanci. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tento pořad měl i rád (díky němu jsem si i pár zajímavých appek stáhl), bohužel co z toho stalo teď je opravdu nekoukatelné. Pořad se totálně odklonil od toho co měl dělat (a nejspíše i chtěl dělat) a sice recenzovat mobilní aplikace. Teď to není o ničem jiným, než, že dva puberťáci se snaží dělat "vtipy" (kdyby to aspoň bylo vtipné tvl). Připomíná to Hrajeme s Alim což byl pro primu nejspíše taky propadák, každopádně i to Hrajeme s Alim mělo úroveň, hlavně se to netvářilo jako "seriozní" pořad. 10% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Temný pohled do světa, kde můžete mít budík - podložku, kterou máte připojenou k mobilu, kde vidíte statistiky o vašem vstávání nebo kartáček se kterým přes Bluetooth ovládáte hry na tabletu. Žijem holt v době, kdy se high-tech vybavení strká do naprosto nepodstatných blbostí, které nikdo nikdy potřebovat nebude. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama