Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

karlospr 

všechny recenze uživatele

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal ze zvrhle zvedavosti, kdyz jej kdosi pridal do jakehosi zebricku nejhorsich filmu roku 2015. Z filmu se vsak vyklubala pomerne prijemna a nekomplikovana spotrebni Sandlerovina. O umeni tu opet nejde, zanr take film novymi postupy neobohatil, ale docela hezky jsem si u nej odpocinul / snil/ vypl mozek. Tento rok byly rozhodne natoceny mnohem horsi filmy, tento si alespon na nic nehraje... ()

Reklama

bergeron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler moc na plátne neoholený nebýva, bolo to príjemne prekvapenie. Scenár filmu bol originálny, možno mnohí predpokladajú, že to bude komédia a gagy, ale bol to len obyčajný príbeh s pár vtipmi. Ale to čo zabudli prvé komenty dodať je, že ten film bol dosť pozerateľný, a Adam uveriteľný...I ked mi prišiel už trošku spomalený občas, ale ešte má iskru...Vzhľadom na to, že je NYC, dalo sa očakávať, že dej filmu tu bude, a ako budúceho návštevníka NYC som si aspoň mohol vychutnať rôzne "scenérie"... Nemám prečo vytknúť tomu filmu, a minimálne 3 hviezdy si zaslúži. Dávam samozrejme 4, lebo mne to ulahodilo, a bola to konečne oddychovka, a nie nič prehnané ako iné jeho filmy :) PS: Steve Buscemi je odveký kamarát Adama, by ma zaujímalo v ktorom filme by on nehral po jeho boku :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nezvyklejších Sandlerovek. Zřejmě proto, že Adam kolem sebe nemá svůj klasický tým (snad až na Buscemiho). Taková vážnější a ne tak ztřeštěná. Ale nijak to nevadí. Pár dobrých a zábavných vtipů tu je (boty mrtvého), nakonec se pro zajímavou zápletku najde i ucházející uplatnění (i když pocit nevytěženosti zůstává). Má to ale i své klady, překvapivě zajímavého Method Mana a naprosto válcující Ellen Barkin. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten konec vyznívá strašně moc do ztracena a máte pocit, že něco, co mohlo být ještě zajímavé, je useknuto v polovině, ale s tím se nedá nic dělat. Když jde o film se Sandlerem, prostě nedovedu být objektivní. Já jsem se u tohohle snímku bavil, jsou zde zajímaví herci, a i když shrnutí není zvládnuté, ta cesta byla zajímavá a místy nápaditá. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama