Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

O tom, jaký ideologický rozpor v sobě série Step Up nese (a zejména její čtvrtý díl), jsem už psal u minulého filmu. Zásadní vymezení se vůči esteblishmentu a všeobecné komerionalizaci, kterou ztělesňuje reklama, aby (hup!) crew zvítězila a získala tak pro sebe místo v reklamě, je přítomno v jiné podobě i v tomto dílu série. All In hraje jen zdánlivě na jinou strunu. Účastníci soutěže jsou vtaženi do víru reality show, kde se necítí dobře a která jim bere jejich friendship mojo, aby na konci mohli využít naplno principů, na nichž každá reality show stojí. Stačí si jen stoupnout, říct pár dojímavých slov a hurá, smlouva je na stole a vítězství v kapse. O lobotomii příběhu nemá smysl psát, ale nepotřebujete přece být Roland Barthes, abyste pochopili, že tahle základní premisa nedává smysl. Step Up je sice filmovou frenčízou o určité subkultuře (break je tradičně považovanej za součást hip-hopu), ale ve skutečnosti ji jen používá jako prázdnou šablonu, kterou naplňuje ideálem hipsterství (vezměme něco, čím všichni ještě před pár lety pohrdali - třeba steampunkovej look - a použijme to jako cool proprietu; nemusí to dávat smysl, nebo lépe - zbavme to tradičních hodnotových znaků a přilepme k tomu pár hezkejch tváří). Ještěže to aspoň tanečně pořád funguje... ()

Reklama

berry.77 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tohoto filmu ocekaval jsem dle velmi vydareneho ctvrteho dilu kde me omamyla choreografie a napadite napady coz u pateho dilu se neda rici... ( kde je to umeni s ctvrtyho dilu i pribeh tam byl a co je tohle za zmatek se stalim obsazenim sem ocekavl uplne neco jineho skoda ze tato serie upadla doufam ze se pouci a nebo to zapichnou zde?) Porad sem v kine ocekaval nake to prekvapeni a po cele hodiny nic?? Nebejt postav z predeslich dilu to bylo pouze o hopsani a natrasani ale zadny udiv se nedostal tak jak ohromyl predchozi dil tady to byla podprumerna tanecni hopsanda se znamima hercema a hereckama. 3 * hvezdicky jsou za finalni zaver kde tu bylo neco k videni.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama