Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Z počátku docela zajímavé série, kdy se s odstupem času docela divím, jak jsem jednotlivé díly kladně hodnotil, je nyní bezvýznamný produkt plný klišovitých frází s vážně přihlouplým scénářem a předvídatelným dějem. V některých případech jsem se divil, zda jde ještě o tanec a nějakou smysluplnou choreografii. Dvě hvězdičky dávám proto, že jsem na to hodný. Něčím je to svým způsobem pořád sympatické a vtipné, bavila mě postava Adama G. Sevaniho a líbila se mi scéna ve starém zábavném parku. Některé scény by celkem zaujaly jednotlivě jako klipy na YouTube a má to více méně obstojný a kupodivu docela neotravný soundtrack. Celkově už to ale vnímám jako zbytečnou blbost. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Už dost ohrané téma. A v tomhle případě i špatně zpracované. Předchozí díl se mi líbil o něco víc. Tady jsem se začala nudit už po půl hodině. Nevím, jestli byl dobrý nápad nechat vesměs stejné herce. Chtělo to nějak oživit a přidat nový nápady, ale to se bohužel nestalo. Pro mě má zvláštní cenu akorát první díl Let´s dance. Žádný další už ho nepřekonal. 20%. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

No, přesto, že vím, v jakém rámci se tento film pohybuje a že to je již pátý díl ze série Step Up, jsem byla překvapena, jak hrozný tento díl byl. Dějová linka je věru nejmizernější ze série (a to je co říct), o scénáři nemluvě, hlavní hrdina je krajně nesympatický, tancování zas tak skvělé není...co dodat? ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ani sem od toho nic nečekala, ale to co jsem dostala bylo ještě horší. Na první 4 díly nedám dopustit, nicméně All In je slepenina všeho co kdy bylo v předchozích dílech špatně. Hrozný příběh, jedno klišé za druhým, chabá choreografie a o castingu bych taky mohla povyprávět. Minulé díly mají svůj příběh, postavy se nachází presně tam, kde mají být a taky mají svůj zasloužený happyend. Kdežto tady? Do jedné crue naskládali všechny postavy z předchozích dílu které jim na to po těch letech ještě kývly a tak vytvořili jednu naprosto nesourodou partičku, což zároveň naprosto znehodnotilo happyendy z minulých dílů. A to ani nezmiňuji nulovou chemii hlavního páru. Díky bohu za Moose. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama