Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se ještě vůbec na filmy z téhle "série" dívám jsou kostýmy a tančení. Takže vlastně dvě věci. Všechno ostatní nemá vůbec smysl řešit už tak od druhého "dílu". Příběh nuda, postavy ohrané a přiznejme si, že i ty taneční scény nemají až takovou šťávu jakou mívaly. Bod k dobru snad jen za ten rozkošný robotí pár. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Máme tu nejslabší díl série. Celá série Lets dance to má těžký. Nikdo od ní nečeká nic jinýho, než efektní taneční scény. Možná ještě nějakou romantiku a řeči o rodině, osudu a záchraně duší. Jednička byla romantika (nedivim se Tatumovi, že si jí nakonec vzal), dvojka byla o rodině, trojka o skvělých tanečnících a čtyřka víc dělala do umění. A pětka nemá skoro nic. Návrat starých známých je fajn, ale působí tu dost jako pěst na oko. Postava Sevaniho je sice s přehledem nejsympatičtější z celé série, ale tady vůbec nefunguje, a co víc, Moose už prostě nemá drajv. Nemá tu šťávu, kterou měl ve trojce. Tady je hodně v pozadí a nepředvede skoro nic. O jeho pomalu mizícím charismatu nemluvim. A ještě horší to je s Brianou Evigan. Neřikám, že neumí tancovat, ale ale není tanečnice. Pokud jí srovnám s Kathryn McCormick, tak je mi Andie vyloženě líto. Emily byla skvělá, byla sexy, krásná a uměla to. Andie se snaží, ale to je tak jediný. Chemie mezi ústřední dvojkou fungovala minule, tady vůbec, škoda, že se Emily nevrátila. A co se týče tanečních čísel? Trojka byla lepší, čtyřka byla lepší a minimálně finále dvojky bylo lepší. Finále jedničky bylo hezký a ve finále fungovalo lépe. Takže výsledek? All in? Prohra a nejspíš nadobro pohřbená značka. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nejhorší taneční film co jsem viděl a jednoznačně nejhorší díl ze série Let´s Dance. Všechno zkrátka špatně - hudba, postavy, děj, prostředí a ani na taneční choreografie se nedalo spoléhat. V předchozích dílech to alespoň choreografie zahraňovaly, tady ale ne. V neposlední řadě spousta klišé, na to už jsem si ale u Let´s Dance zvykl. Pouze 2 hvězdy. 45% (with J.) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak už by ale stačilo, ne? Příběh jak přes kopírák, že jsem to pomalu chtěl vypnout hned po pár minutách. Herci nic moc, zachraňoval to pouze Moose (Adam G. Sevani) a ta číča z telky (Izabella Miko). Tentokráte to bohužel nezachraňovala ani taneční choreografie a battly všeobecně - ty byly hodně hodně slabé. Byl bych rád, kdyby to už od Let's Dance bylo "All". ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama