Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

Reklama

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

No, tak co bych tvrdil, vysokou uměleckou hodnotu to nemá, ale docela jsem byl zaujat a vydržel celou stopáž, i když i já jakožto zápletkový slepec jsem okamžitě dokázal předvídat klišoidní děj. No, ale jsou to pěkné dvě hvězdy, protože Briana Evigan je sexy dívčina a mám rád soutěže, i když vím kdo vyhraje, protože bez happyendu by to nešlo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ani sem od toho nic nečekala, ale to co jsem dostala bylo ještě horší. Na první 4 díly nedám dopustit, nicméně All In je slepenina všeho co kdy bylo v předchozích dílech špatně. Hrozný příběh, jedno klišé za druhým, chabá choreografie a o castingu bych taky mohla povyprávět. Minulé díly mají svůj příběh, postavy se nachází presně tam, kde mají být a taky mají svůj zasloužený happyend. Kdežto tady? Do jedné crue naskládali všechny postavy z předchozích dílu které jim na to po těch letech ještě kývly a tak vytvořili jednu naprosto nesourodou partičku, což zároveň naprosto znehodnotilo happyendy z minulých dílů. A to ani nezmiňuji nulovou chemii hlavního páru. Díky bohu za Moose. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama