Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Už dost ohrané téma. A v tomhle případě i špatně zpracované. Předchozí díl se mi líbil o něco víc. Tady jsem se začala nudit už po půl hodině. Nevím, jestli byl dobrý nápad nechat vesměs stejné herce. Chtělo to nějak oživit a přidat nový nápady, ale to se bohužel nestalo. Pro mě má zvláštní cenu akorát první díl Let´s dance. Žádný další už ho nepřekonal. 20%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Kto si pozrie tento film, ktorý je zhodou okolností už asi piaty v úspešne rozbehnutej sérií a hľadá v ňom dáky príbeh alebo skrytú pointu, či dokonca postupnú gradáciu sprevádzanú tancom asi nevie čo si pustil. Step up nikdy nebolo o srdcervúcich príbehoch sú to jednorázové príbehy, ktoré poukazujú na život tanečníkov. Na jeho svetlé aj temné stránky ale v prvom rade ide o tanec a človek, ktorý hľadá tanec, ten ho v tejto sérií a konkrétne v tomto filme určite nájde. Dokonca si myslím, že film nie je vôbec ochudobnený o síce patetický a plytký ale pre mňa dostačujúci príbeh. Dostačujúci na to aby som dal mierne nadpriemerné hodnotenie. Ak si k tomu všetkému ešte pripočítate sympatického Guzmana a nenormálne sexi Evigan dostaneme porciu pravého hormónmi nabitého tanečného šialenstva. 71% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na tyhle filmy se prostě absolutně nekouká kvůli příběhu, to je jen klišovitá mezi-výplň toho podstatného, tance. A ten je tu perfektní, přihlašovací video a závěrečná show v Hunger Ga...ehm, Las Vegas nemá chybu a mít po ruce samopal plný superlativů, pálím o sto šest jednu pětihvězdu za druhou. Zbývající tance taky neurazí a pořád zapadají do slušného standardu tanečních filmů. Jen je škoda, že mi oproti druhému a třetímu dílu, které měly 3D naprosto vychytané a v některých momentech kulervoucí, připadá využití efektu v pátém díle minimální. Pátý díl je pořád lepší než jednička, nebo dvojka, srovnatelný s trojkou, jen lehce zaostávající za čtyřkou. 70% ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak ,tohle je ten nejhorší díl ze všech ,který sem viděl.Co ti tvůrci udělalali,ale co .Že se chtělo všem hercům z předchozího dílu jít do nejhorší sračky.A stopáž ve filmu ,mi příjde poněkud ,strašně až zdlouhavá,spíš bych ,tak trochu zkrátil .Sečteno podtrženo do dalšího dílů ,at se ani tvůci a kterýkoliv režisér nepouští. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

O tom, jaký ideologický rozpor v sobě série Step Up nese (a zejména její čtvrtý díl), jsem už psal u minulého filmu. Zásadní vymezení se vůči esteblishmentu a všeobecné komerionalizaci, kterou ztělesňuje reklama, aby (hup!) crew zvítězila a získala tak pro sebe místo v reklamě, je přítomno v jiné podobě i v tomto dílu série. All In hraje jen zdánlivě na jinou strunu. Účastníci soutěže jsou vtaženi do víru reality show, kde se necítí dobře a která jim bere jejich friendship mojo, aby na konci mohli využít naplno principů, na nichž každá reality show stojí. Stačí si jen stoupnout, říct pár dojímavých slov a hurá, smlouva je na stole a vítězství v kapse. O lobotomii příběhu nemá smysl psát, ale nepotřebujete přece být Roland Barthes, abyste pochopili, že tahle základní premisa nedává smysl. Step Up je sice filmovou frenčízou o určité subkultuře (break je tradičně považovanej za součást hip-hopu), ale ve skutečnosti ji jen používá jako prázdnou šablonu, kterou naplňuje ideálem hipsterství (vezměme něco, čím všichni ještě před pár lety pohrdali - třeba steampunkovej look - a použijme to jako cool proprietu; nemusí to dávat smysl, nebo lépe - zbavme to tradičních hodnotových znaků a přilepme k tomu pár hezkejch tváří). Ještěže to aspoň tanečně pořád funguje... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama