Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zlodějíček Gus dopraví rakev na určené místo, jelikož se z ní ale ozývají tajemné zvuky, raději z garáže uteče pryč. Setrakiana, který skončil ve vězení, navštíví Eichhorst, který býval jeho dozorcem v koncentračním táboře. Sdělí mu informace o Palmerově plánu vytvořit upíří armádu a to, že chce, aby Setrakian z vězení šíření upířího viru jen nečinně přihlížel. Aerolinky mezitím vydají oficiální zprávu o důvodu smrti cestujících v letadle, který tkvěl podle nich ve špatné ventilaci. Dr. Goodweather s oficiálním vyjádřením nesouhlasí a dál pátrá po příčinách podivných úmrtí. Proti své vůli je nucen propustit čtyři přeživší, u kterých se začnou projevovat podivné příznaky. U právničky dr. Lussové se objevují podivné krvavé rány. Rocková hvězda Gabriel Bolivar se zakousne do krku své milenky a pije vytékající krev. Kapitán letadla Redfern jako jediný souhlasí s Goodweatherovým návrhem podrobit se lékařským testům. Goodweather sám není v psychické rovnováze kvůli rozvodu s manželkou a léčbě ze závislosti na alkoholu. K otci z jedné ze zemřelých dívek na palubě letadla se vrátí její upíří podoba. Otce, který nic netuší, zabije a vysaje z něj veškerou krev. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eph konečne priznal, že je alkoholik, Gusova dejová línia sa akoby uzavrela, dcérka vysala otcovi viac, než nervy a Palmer sa konečne dočkal svojho stretnutia. Napätia bolo ale menej a takisto menej akčných scén a scén, ktoré by dej nejako ozvláštnili a posunuli. ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gus opravdu dokázal bez problémů dopravit záhadnou bednu/rakev na místo určení, myslel jsem, že tak lehké to nebude. Že Burns bude dělat neplechu, bylo jasné od začátku a že pak bude Goodweather za toho zlého doktůrka, který brání lidem v jejich právech. Trochu mě zarazilo, že Eichhorst řekl Abrahamovi tolik informací o plánech Palmera. Je to však Palmerův plán, asi ví, co dělá. Osobní život Goodweathera se prolíná do jeho pracovního života, což negativně ovlivňuje jeho vztahy s ostatními a jeho pracovní kondici. Děj je v tomhle díle pozvolnější, což mi vyhovuje více než překotný běh událostí, který nastal tak trochu v prvním díle. Zároveň mi tento díl přijde o něco slabší, vyskytlo se tam více předpokládatelných scén. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama