Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 1

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (619)

Nin 

všechny recenze uživatele

Kvalitně natočené. Je znát, že režisérem je kameraman, protože si občas pěkně hraje se záběry, umístěním kamery... To je fajn. Taky jsou ve filmu dobří herci. Manžel mi šíleně připomínal Eddieho Redmayna, kdyby byl o trochu větší alfa samec. Strašidelný je film tak akorát. Bohužel příběh je dost slaboučký a zapůsobí asi hlavně na děti a naivnější diváky, kteří lidem baští to, že je to "podle skutečné události". Docela OK horor. (6/10) ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Takže potřetí píšu svůj koment k Annabelle, protože už mi byl dvakrát administrátory smazán!!!!! Pokud má se mnou někdo nějakej problém, tak prosím do pošty a na férovku !!! Komentář sem budu již pouze kopírovat z připravenýho wordu a každej den 3 x kontrolovat jestli zde je... Annabelle je v rámci hororu NEJVĚTŠÍ propadák tohoto roku !!!! Může děsit tak maximálně 12ti leté týýnky, ale ne opravdové fanoušky hororu a znalce hororu. Všechny atributy selhávají a všechno působí jen jakési "dokumentární výučné video pro budoucí matky". Navíc vše se dá vysvětlit jako laktační psychóza hlavní vymaštěné krávy, kterou hraje otřesná herečka s ještě otřesnější "hercem". Nevím, komu tak příliš záleží na tom, aby FLIPNIC nenapsal svůj kritický komentář, ale zdá se mi, že se vracíme pomalu do doby před r. 1989 ... a pokud tam chce "ono" osazenstvo směřovat, tak směřuje do řádnej píči, ale na druhou stranu když se to tak vezme, kokoti jsou na celém světě ... (Filmaři z USA by se měli spíše začít učit od Asie a dnes už i Čechů, kdy nám tvůrci Svatého Mikuláše názorně ukázali v předpremiéře, jak se to má dělat i bez 20 milionů rozpočtu!!) FLIPNIC !!! ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka,která se veze na úspěchu(dle mého názoru zbytečně přeceňovaného) v zajetí demonů.Totálně nevyužitý potenciál.otřesný zvuk a o kameře ani nemluvě.Tohle ti teda Leonetti vůbec nevyšlo.Jestli to tak půjde dál ,tak by měl radši svoje řemeslo pověsit na hřebík.Film o Annabelle bez Annabelle.Nikdy víc.Hnus.Jdu blejt........... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po dlhej-predlhej dobe mi pri nie jednej scéne prešiel mráz po chrbte. Nemá to úplne rovnakú mrazivú atmosféru ako v oboch "Zajatiach démonov", no neviem prečo by sme mali toto dielo k nim prirovnávať. Ten mráz som mal práve pri pohľade na rohatého "kozo démona". Pretože ja mám na hororoch najradšej práve strach, ktorý ide z toho, čo sa na plátne odohráva a nie z tých lacných lakačiek, kedy na vás niečo vyskočí a príde do toho dramatický tón. Práve vďaka tomuto, je pre mňa tento horor skutočne hororom. Annabelle ako horor je pekne spracovaný vrátane efektov. Film sa mi veľmi páčil, milo ma prekvapil a je tu podhodnotený a preto tomu plesknem za plný počet. Síce si myslím, že množstvo ľudí si neprečítalo alebo nepochopilo tento príbeh a preto tu sú na tento film také negatívne reakcie, ale nebudem im ich názor brať. Annabelle je pomerne kvalitný duchársky horor, hoci to nie je žiadny zázrak. Navyše ústrednej dvojici to spolu svedčí a pôsobí naozaj sympaticky. Práve kvôli úžasnej a sexi Annabelle Wallis je táto sníma o triedu na vyššej úrovni. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavou, i celým tahákem tohoto hororu je bezesporu Annabelle. Jedna i druhá. Ta jedna je pohledná blondýnka, s krásnýma očima a ta druhá je děsivá panenka, o níž jsem celou dobu přemýšlela, jak je možný, že chce někdo něco takového mít dobrovolně vůbec doma:) Další, a také hlavní hvězdou snímku, je klišé. Myslím, že Annabelle je přehlídkou té nejpředvídatelnější hromady klišé a otřepaných schémat, za poslední dobu. Jedno klišé se kupí na druhé a divák tak může s přehledem odhadovat děj na nějaké ty minuty dopředu. Pravda, pár lekaček mě opravdu slušně vylekalo, ale tuctovost snímku zvítězila téměř nad vším ostatním. Kdo by řekl, že v takovém filmu bude hrát i Michael York:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (38)

  • Ve scéně, kdy Mia (Annabelle Wallis) utíká ze sklepa před démonem, se Mia pokouší třikrát jet do 6. patra, což zřejmě odkazuje na proslulé ďáblovo číslo 666. (Corpsegrinder)
  • Annabelle se dnes nachází v Muzeu okultních předmětů v městě Monroe, které založili manželé Warrenovi. (Duoscop)

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama