Reklama

Reklama

Les sebevrahů

Trailer 1

Legendární skutečný les Aokigahara, který se s děsivou majestátností tyčí na úpatí hory Fuji v Japonsku, je dějištěm napínavého nadpřirozeného thrilleru Les sebevrahů. Američanka Sára (Natalie Dormer) se do lesa vydává v rámci pátrání po svém dvojčeti – po sestře Jess (taktéž ztvárnila N. Dormer), která záhadně zmizela. Sářin manžel Rob (Eoin Macken), kterého chování Jess dlouhodobě frustruje, není své manželce skoro 10 tisíc kilometrů dlouhou cestu vymluvit. Po návštěvě školy, ve které Jess učí, se důvtipná Sára vydává do lesa samotného. Ve společnosti svého charismatického nového známého, přistěhovaleckého novináře Aidena (Taylor Kinney) vstupuje do lesa, ve kterém by dle důrazných varování „nikdy neměla opouštět vyšlapanou cestu". Na bezpečí obou z nich dohlíží místní průvodce Michi (Jukijoši Ozawa), ale s blížící se nocí jim není schopen setrvání přímo v lese rozmluvit a se zdráháním oba nechává lesu napospas. Vlivem strachu se Sářino vědomí brzy tříští; začíná zpochybňovat Aidenovy motivy, včetně jeho tvrzení, že Jess vůbec nezná. Sara, odhodlaná odhalit pravdu o osudu své sestry, je nucena čelit rozhněvaným a zmučeným duším mrtvých, jejichž obětí se stává kdokoliv, kdo se odváží vstoupit do jejich blízkosti. Tyto zákeřné duše na Sáru číhají na každém kroku, aby ji uvrhli do děsivé temnoty, ve které je nucena bojovat za vlastní spasení. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (312)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že jediné mysteriózní na tomto filmu je tvrzení, že jde o horor nebo thriller. Pro mě šlo zpočátku o velmi zdlouhavou a nudnou přípravu budoucí oběti na to, co ji může potkat při pobíhání po lese, následovalo samotné podobně nudné pobíhání po výše zmíněném lese, které bylo doplněno předvídatelnými lekačkami a ještě předvídatelnějším zakončením. Když už teď vím, čím mě mohou ohrozit japonské studny a lesy, s napětím očekávám,co přijde příště. Možná nějaká ta tajemná jeskyně či vodní tok? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeným Lese sebevrahů z roku 2013 tady máme nový pokus. Je sice o něco lepší, ale i tak to není žádná sláva. Tenhle film nemá absolutně žádnou šťávu. Ani náznak napětí či postupné budování atmosféry. NE. Tohle tady prostě není. Žádný dechberoucí gradující finále určitě nečekejte. Cituji slova své přítulkyně po najetí závěrečnejch titulků. A to je jako všchno ,??? Já jsem pořád čekala kdy se to rozjede. No ale to asi všichni. Jediný co se dá na filmu pochválit je kamera. Tady bylo vidět, že někdo umí. Hudbební podkres průměrnej. Čekal jsem, že film bude stavět právě na budující atmosféře a kvalitních lekačkách,ale to jsem se šeredně mýlil. Lekaček tam bylo pomálu a ještě k tomu nefunkční. Ale to mluvím za sebe. Protože na pár lidí v sále evidentně fungovaly. A pakliže jsem na začátku uváděl, že tenhle film je oproti tomu z roku 2013 o něco lepší, tak v jedné věci zásadně pokulhává. A tou je výběr hlavní představitelky Natalie Dormer. A to si ještě střihne dvojroli ( ta tmavší variace byla rozhodně lepší ). Na Kaitlyn Leeb se určitě líp koukalo. V tomhle filmu zkrátka není nic aby si zasloužil jít do kin. Protože tohle jsou akorát tak vyhozený prachy. Víc jak na 2 ubohý hvězdy se tenhle kousek nezmůže. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Prokristapána, to zase jednou byla tupá hovadina. Co jsem komu udělal, že ten konec vypadal jak z osmdesátek? Natálka sice hraje celkem obstojně, ale všichni včetně jí se musejí chovat podle předem narýsovaného kokotského scénáře, který vymyslel potají nějaký anime geek ve svém záchvatu hentai poezie, ve které místo draka se šesti penisy znásilňujíc tříhlavou desetiletou školačku s pěti zubatými vagínami, se objeví bubuhluboký les s bubáky, kteří vypadají naprosto odpudivě a nenápadně. Jako proč? Chjo. Zase jeden promarněný hororový nápad. 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| No to bylo teda něco. Ještě, že jsem na toto nešel do kina. Horory mám rád, i ty současné slabší. No, co měla tohle znamenat? Copak tvůrcům nedošlo, že je to strašná, nezáživná a ubíjející nuda bez špetky nápadu? PG-13 to také zazdila. Alespon když už se toto dralo ke konci, tak se tam něco málo dělo, ale i tak to byla slabota. Herci mě moc neoslovili, hudba nic moc, scénář nulový. Odpad nedávám, nevím moc dobře proč, asi proto, že jsem logicky, viděl horší snímky a nemělo to nějak zásadní chyby, jen to byla prostě „JEDNA VELKÁ NUDA“! A tak krátká stopáž boha jeho. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Amíkům už jsou jejich lesy příliš malé, takže usilovně hledají jiná místa ve světě, kde bezpečně zaklepat bačkůrkama. Vemte si takové Japonsko (ve skutečnosti však Srbsko). To má jedno obzvlášť super místo, tzv. Les sebevrahů. Už jenom ten název evokuje spoustu morbidní zábavy ve společnosti životem omrzelých dušiček. Ale bohužel, zas taková sranda to není. Blonďatá Natálie tam hledá obarvenou Natálii, v husté zeleni se samozřejmě ztratí: tam trpí haluškami, blázní a přestává věřit svému komplici, co by jí rád přeříznul. Nebo snad pomohl? Je to vlastně fuk, nepovede se mu nic. Stejně jako filmu se nepovede vás pobavit, napnout nebo alespoň trochu vyděsit. Tak snad jindy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • V lese Aokigahara sa nachádzajú tabule, ktoré svojimi nápismi odrádzajú potenciálnych samovrahov od samovraždy. (Kub_ees)
  • Zloději přišli na to, že lidé, kteří chtějí spáchat sebevraždu, u sebe častokrát mají cenné věci, šperky a mobilní telefony jako platbu pro převozníka. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama