Zachary DonohueKamera:
Bernard HuntHudba:
Evan GoldmanHrají:
Melanie Papalia, David Schlachtenhaufen, Bill Oberst Jr., Katija Pevec, Ron Bottitta, Anna Margaret Hollyman, Matt Riedy, Alberto Jorrin, Lily Holleman (více)Obsahy(1)
Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)
(více)Diskuze

Dle závěrečné scény to vypadá, že by to mohl být snad lepší byznys než porno :)
na příspěvěk reagoval Marceloo

Tvoj komentár ma dostal. :D

Neřekl bych. Spíš se jednalo o snuff konzumenta, kterým je paradoxně otec z "fungující" rodiny.

takže když film neni podle skutečnosti ? tak jdeš níž s hvězdičkami ? hele to je dobrý , to si nech patentovat
kdyby to byla skutečnost tak bych tomu dal asi víc :D takto to byl spíš průměr ale nebylo to nejhorší.
na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Marceloo

Tusim dobre, ze ten typek na konci byl ten hacker? A ted zrovna nakonci si vybiral dalsi obet? Ono tam asi jina moznost neni, ale prislo to tak zvlastne...
na příspěvěk reagoval Seabeast

Hmm, sem fanoušek žánru, takže za mě rozhodně dobré (a myslím si že i obecně se dá Den, The považovat za dobrý film). Nicméně v porovnání s Megan is missing to přeci jenom vychází trochu hůře, je to sice akčnější a lépe technicky zpracované, nicméně tomu chybí ta uvěřitelnost, syrovost a nechutnost kterou naopak MIM přímo vyzařuje.

Snímok je z roku 2013, nie 14´.

No, vyzerá to ozaj zaujímavo. Hlavne nápad rozdelenej obrazovky.