Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (215)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zamrzí jak tohle mohla být luxusní komedie. Kdyby z každého filmu Will vytáhnoul svou nejlepší scénku a dohromady to spojil v jeden film, výsledek by musel být hodnocení 11 z 10. Škoda. Prvních 30 minut absolutně mimo. Nejvíce mě dostalo jak jde Will schválně provokovat trojici namakaných borců a ukazuje na ně fakáče. Namísto toho návštěva Nácků měla potenciál neskutečný, ale výsledek 0. Podobně jako u Sousedů probleskují skvělé skeče a spousta hluchého místa. 60% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Wedding Ringer jsem si řikal "čéče, vždyť na tom Hartovi neni nic až tak špatnýho". Chyba lávky. Ze všeho nejhorší je, že o tom getting hard to vlastně vůbec nemuselo / nemělo bejt - šlo spíš jen o hodně zoufalou výplň stopáže. V první řadě to zde bohužel bylo o getting Hart; a to ve stěží únosných dávkách... ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

I když běžně herce Willa Ferrella opravdu moc nemusím, musím uznat, že toho blba zahrál relativně slušně, i když...možná to ani nemusí hrát, tohohle pocitu se nemůžu zbavit. Linka filmu překvapivá moc nebyla a dalo se předvídat tak neak všechno, ale relativně slušně to bavilo, žádný nucený humor a nebylo toho ani moc ani málo, taková příjemná pohodovka na večer. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

"Myslim, ze vim, kdo zabil 2 Paca" byla jedna z nejtvrdsich hlasek Willa Ferrella ever... :D Spousta povedenych tematickych vtipku, bohuzel i nejaka ta ridsi omacka. Trvalo mi minimalne tretinu filmu, nez pro me spoluprace techto dvou blaznu zacala opravdu fungovat a davat "smysl". Coby fanaticky priznivec Willa Ferrella jsem cekal nepatrne vice. Ale mozna jsem jen nemel kompatibilni naladu na podobne fekalni typ extremni zabavy. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když na vás někdo hodí odpovědnost za rozkrádačku investičního fondu, je to průser. Když si ale za to máte jít sednout na 10 let do basy, budete mít určitě chuť si to hodit rovnou. Ale ne tak Will Ferrell. Ten chce být ready na všechno, co ho může v báni potkat, a tak podstoupí třicetidenní kulervoucí výcvik za pomoci jednoho ze svých bývalých zaměstnanců, který je černoch a mohl by něco vědět o tom, jak to zy mřížemi chodí... V podstatě hodně jednoduchá zápletka, která není nová ani originální. Vlastně tenhle film je taková lehká jednohubka, která se dá v klidu skouknout na první dobrou, aniž by zanechala nějaký výraznější dojem. Ale zase je to dost zajímavé na to, aby to člověka nenudilo a občas se i nějakému fórku nebo scénce zasmál. Ale jinak je to bohužel absolutně průměrná tuctovka, která se z mozkovny vypaří stejně rychle, jako se do ní dostala a nakonec zbude jen matné povědomí, že jsem někdy něco takového viděl. A i proto hodnotím podprůměrnými dvěma hvězdami. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama