Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (215)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud budu někdy odsouzen na základě falešného obvinění k výkonu trestu odnětí svobody, tak uteču do Berouna, protože tam mne nikdo nebude hledat a v přestrojení za Leoše Mareše tam budu svádět místní slečny. Pan King je však Američan, který věří v systém a do vězení hodlá nastoupit i přes svou nevinu. Za to mu gratuluji a musím uznat, že jeho příprava na pobyt za mřížemi v sobě nějakou tu zábavu měla. Většinou ji tedy obstarával Darnell, který si dosud nepoznanou roli zkušeného kriminálníka skutečně užíval, ale snaha zhýčkaného bankéře vypadat tvrďácky taky měla své světlé chvilky. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co se dalo od Harta a hlavně Ferrella (jehož filmy jedou stále podle stejného mustru) čekat. Těžce se to ale z pohledu fanouška vyčítá, protože Ferrellovi ty arogantní pičusové otlapkávající žhavé krásky (Alison Brie! Miluji Alison Brie!), kteří zákonitě musí spadnout na samotné dno (aby bylo proč hystericky brečet :-), prostě neskutečně padnou a bez nich už by to ani nebyla klasická "Ferrellovka". Hart za svým parťákem nezaostává a společně tvoří sympatické duo, jež svým charismatem utáhne i ty slabší chvilky. Výsledkem je vylízaná zábavná komedie za 3* a kousek... ______p.p.č.: Dost potěšil návrat právníka Fishe (Ally McBeal) a Alison Brie! Už jsem říkal, že ji miluji? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A vy víte, že mám Willa Ferrella rád jako dobře stavěné dámské pozadí v padnoucích legínách, ale musím se slzou v oku konstatovat, že od něj čekám víc. Jeden z nekorunovaných králů nekorektní komedie nedostal do ruky karty, s kterými by se dal rozbít bank. A navíc ještě vyfasoval černého Petra (a to doslova) v podobě Kevina Harta , který se snaží fungovat jako klasický ukecený "negr", ale kde nic tu nic. Takže Ferrell doplácí na špatný scénář, Hart na to, že neumí hrát a to celé na druhou rovná se místy vybočující průměr. Nebudeme si tu hrát na chodí Pešek okolo a rovnou se bez mučení přiznám, že přišly pasáže při, kterých jsem se upřímně zasmál. Ve vzduchu se však pořád vznášel duch lepšího Willa Ferrella. Toho Willa Ferrella, od kterého vždy čekám jízda na sto a více procent. PS: Pořád jsem si říkal, odkud tu tvářičku znám a ona ejhle Annie Edison ze Cummunity. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kombinace přehrávajícího Willa Ferrella a šíleně ukecaného Kevina Harta se zdála jako zajímavý nápad, který podle mě až tak úplně nevyšel, bohužel. Jednak mi přišlo, že občas to už fakt přehánějí a některé scény jsou úplně absurdní, dále si nešlo nevšimnout, že postupně filmu těžce dochází dech, ke konci již vyloženě nudí, hluchých míst však má daleko více. Jako nenáročná lehce primitivní oddechovka Zocelovací kúra funguje docela dobře, nic víc však od ní rozhodně neočekávejte. 6/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přesto,že ani Ferrell ani Hart nepatří mezi moje oblíbence a Get Hard jde v pár momentech zbytečně přes hranu (jak je dobrým zvykem soudobé komedie),musím uznat,že mě tenhle kousek hodně mile překvapil a pobavil asi nejvíc od Interview.Nějaké to klišátko by se sice našlo (natvrdlý běloch,ukecaný černoch),ale v tomhle případě to s klidným srdcem přehlédnu.Na letní večer ideální kousek...70% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama