Text je záchranou téhle "punkové" árii, která nemá na to být plnohodnotným punkem. Klip je samozřejmě otřes. Může se kapela vymlouvat na to, že to myslela s humorným nadhledem, ale všechno svalovat na nadhled nelze. Nejvíc mně vadí taková ta nedotaženost v image kapely. Underground lacině pojatý, punk pitvořivě prezentovaný, do toho všeho rockový náběh. Těžko říct, co si z toho vybrat a v čem skupina vyniká. Kapela si řekne: "máme to v cajku a jsme osobití". Zrovna tahle skladba má osobitý ráz, ale jen do jisté míry. Tvorba kapely má jistě své vrcholy, tenhle k nim patří. Znají jej i ti, kteří se o tuhle hudební partičku moc nezajímají. Textově zajímavé, dál už je to příliš teatrální. Směsice různých hudebních stylů nepobaví. 20% ()
Punková spektakulární hitovka nejen pro příznivce punku. Vymazlený klip vyplněný výborným textem dělá čest svému žánru. Každé zboží má svého kupce...79%. ()
Tohle už je kultovní píseň. ()
Holky, lidi i já říkám, že klasický punk je někde trochu jinde, ale to je v tomto případě naprosto jedno. Mne totiž naprosto pohltil optimistický klípek o tom, že i týpek s odpadkovým košem na zádech si může najít ideální protějšek, vynikající text rozhodně nic nepokazil a ani to, že ten nářez je spíše punkrockový, výsledku nedokázalo ublížit. ()
"punk´s not dead, vy volové!" Nejsme na Bandzone ani žádném jiném zone a tak spíše než o větry let ošlehaný Visací Zámek nám půjde o vizuální znázornění takřka rádiové hitovky z jejich osmého řadového alba (Punk! r.2005). Mile punková rozprávka s kapkou humoru i sebeironie a undergroundově komerční vizáží vykonávající kvalitní službu svému pánu......ostatně působí stejně jako samotná kapela. I když na druhou stranu "Punk je jinde" a to nejen podle holek ,takže „Fuck you very much“. ()