Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 1

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (94)

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, na ktorej som sa naozaj zasmial a pobavil. Rosamund Pike bola vtipná a rovnako aj jej manžel v podaní Davida Tannanta. Najfascinujúcejšie je ale asi sledovať ich deti a starého otca Gordieho. Sú tu dobré myšlienky, je tu dobrý humor, sú tu uveriteľné situácie a postavy na mňa pôsobia úprimne. Je to radosť sledovať a pre všetkých, ktorí veľmi chcú konečne vtipnú komédiu, pozrite si tento film ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Pravdou je, že každý člověk na téhle planetě je svým způsobem směšný." Nebudu zastírat ten hlavní důvod, proč jsem se na to díval. Rosamund Pike je prostě k nakousnutí. Naštěstí, abych z toho nevyšel zase až tak blbě, je tohle hodně zábavná komedie a nádherný film o smrti. Je-li život něco skvělého, smrt by neměla být tak velkou překážkou a něčím tak otřesným. Rozhodně ne smrt jako v tomto filmu. To povedené skloubení humorného se smutným a reálným mě fakt dostalo a ano, smál jsem se nahlas i jsem uronil slzu (a smíchem to nebylo). To se nepovede jen tak každému filmu. Ty děti byly masakrózní. Rodič pochopí. Ostatně vlastně celé obsazení mi dost sedělo (potěšila hlavně sympatická Celia Imrie). Ani nevím, proč nejdu do plna. ()

Reklama

Camus 

všechny recenze uživatele

Dobrá situační komedie, do které někdo neumětelsky namíchal žvásty o životě a rodinnou linku, která asi měla působit dramaticky. Děj filmu je naprosto nefunkční a závěr asi vznikl tak, že si někdo řekl "už to má 80 minut a stejně nevíme, co s tím dělat dál, tak budeme předstírat, že se všichni napravili a skončíme to". Komediální frky za 4*, ale za ten hrozný děj a laciný televizní look musím s hodnocením mnohem níž. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

"Když byl Doug malej jako Jess, lechtal jsem ho a on křičel >dost, dost<. Když jsem ho přestal lechtat, křičel >ještě, ještě, ještě<. Takhle jsem na tom já teď se životem... Nechci pohřbít, chci recyklovat, hodit do toho modrýho kontejneru na plasty a na dědečky..." Úžasný a vtipný nejen dětský dialogy, milej neotřelej příběh, vikingskej pohřeb, dobrá kamera, dobře zahraný. O umírání, smrti s humorem a přesto dojemně. Plus jako bonus napravení dospělých. Krásný dětský oko. Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tohle Britové umí a Amíci nemaj šanci... Nádherná tmavší komedie o naprosto obyčejné rodině s naprosto obyčejnými problémy, s možná lehce neobyčejnými dětmi a jedním úžasným dědou. Slzíky proběhly. Dialogy, především děti-děda, neměly chybu. Dostalo mě to naprosto. Špička v tomto žánru. Super herci, ale ten scénář. Tleskám ve stoje. Dlouho mě takto film nedostal... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama