Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha tak co to tady máme? Parodie na Fast and furious? No tak to jsem nemohl odolat. Sem s ní! Možná je to hodně primitivní a infantilní, ale já se skvěle bavil. Nebudu zastírat, že nejsem fanouškem série kterou si tento film bere na paškál a nebudu se ani hanbit, když tomuhle úletu dám vyšší hodnocení než kterémukoliv dílu ze série která, pravda parodovat možná ani nepotřebuje, protože se posledním dílem zparodovala sama, ale tohle je trefný. Místy jsem se fakt řezal smíchy. Samozřejmě, že základní znalost F+F a postav z nich se hodí, protože aspoň víte z čeho konkrétně si tu dělají prču a víc si to užijete. U mě nejvíc boduje zparodování scény z tažením trezoru z pětky. Takže ano je to laciná a vylízaná lekrace. Takže přesně film pro mě.80% ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem fanda série Rychle a zběsile, nemohl jsem si tuto parodii nechat ujít a celkem mi i sedla. Škoda jen, že je zaměřena i na dětské publikum - od toho se odvíjí místy infantilní humor a v některých scénách bych osobně přitvrdil, ale když přivřu oko, účel to splnilo. Hlavně se mi líbí dějová linie, která jede napříč více díly a imitace The Rocka byla prostě famózní. Kdo má tedy zájem o oddechovou zábavu a nic moc od toho nečeká, tak s chutí do toho - 55%. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že tradiční parodie je dávno mrtvá, resp. potopená hluboko v nádrži plný sraček a fekálního humoru. Ale ejhle, občas se objeví záblesk naděje. Superfast je něco, co se mě osobně zdá mnohem blíž k tradičním parodiím typu Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely, byť nějaký fórky jsou trapný a mají blíž ke Scary movie pozdějších dílů, ale i tak to nebylo špatný. Ten film si regulérně dělá prdel nejen z celé série FaF ale i z jejich představitelů a nemám problém tomu ty 4 dát. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak parodie vypadat nemá. Film je plný prvoplánových vtipů a absurdně přehnaných věcí, což za moc vtipné nepovažuju. Pár narážek/vtipů bylo povedených (Rockův olejíček, etnická rozmanitost, tahání trezoru a nesmyslně vybuchující auta), ale jinak to bylo většinou trapné. Škoda no, ale inteligentní humor už zřejmě vyšel z módy. Řekl bych, že F&F 7 je lepší parodie na celou sérii než tohle. Hodnocení: 28/100. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)
  • Oblečenie Lucasa Whitea (Alex Ashbaugh) počas celého filmu (tričko, džínsy) je rovnaké, aké nosil Brian 'O' Connor (Paul Walker) v prvých troch filmoch Rýchlo a zbesilo. (Zeker)

Reklama

Reklama