Reklama

Reklama

Ilsa, strážkyně harému naftového šejka

(neoficiální název)
  • Kanada Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (více)

Ilsa je zpět! A je divočejší než kdy dřív. S brutální zuřivostí zotročuje dívky pro chlípného šejka, vládce ropného impéria. (erl)

Recenze (31)

DDT 

všechny recenze uživatele

Další příběh o sadistické Ilse, která tentokrát chrání (a doplňuje) šejkův harém. Film pozoruhodný hlavně tím, že Dyanne Thorne vydrží být skoro celou první hodinu filmu oblečená ! (v uniformě, pochopitelně). Jinak obvyklá směs různých druhů mučení, polonahých a nahých dozorkyň i vězeňkyň, amatérských akčních scén a hereckých výkonů na úrovni okresního ochotnického kroužku. Film za nula, zábava ale za pět hvězdiček. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Noo. rozhodně zvláštní je tenhle výlet do harému s 30 let starým a nijak zvlášť vydařeným filmem. A abych vám sem pánové vnesla i ženský názor na tenhle „pokleslý žánr“. Tak mě spíš zaujal krvavý zápas dvě na jednoho aneb subtilní děvenky z její ochranky proti hromotluckému provinilci, jehož závěr Ilsa zhodnotila lakonicky „Vítej mezi mé eunuchy“. Zábavné to místy i je (včetně některých hereckých výkonů), ovšem jak se z toho mohly stát kultovní snímky je mi záhadou. Letmo jsem nahlédla i do „Ilsa, She Wolf of The SS“, ale návštěvu nacistického tábora si odpustím už zcela určitě. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ilsa se tentokrát přesunula v prostoru i čase. Z "historického" pekla nacistického koncentráku do tehdejší současnosti šejkova harému, kterému velí stejně tvrdě, jako koncentráku. Méně krve, přímočarého gore a sexu, více sofistikovaného mučení, nahoty a záchvěvy komiky. Obecně je to více akčnější, přesto trochu slabší a ne tak výrazné a drsné jako první předchůdce. 2,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks se pro mě stal do jisté míry opravdu zklamáním, ale našel jsem zde i několik zajímavých okamžiků. Kdybych byl opravdu zarytým fandou Nazi exploitation, tak bych možná uvažoval o velice malém hodnocení, protože většina prvků jenž zdobí tento subžánr je zde „celkem“ na slabé úrovni. Z pohledu nezaujatého diváka, který by nikdy žádný podobný film neviděl, bych to viděl na čistý průměr. Především pak i díky tomu, že tento kousek měl skutečně nějakou myšlenku a děj. Nešlo jen o přehlídku co největšího množství umučených žen atd. 50% ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Prsatá dozorkyně a mučitelka Ilsa se protentokrát přesunula mezi písečné duny a kokosové palmy, aby zde sloužila chlípnému šejkovi, jehož jediným zájmem je kvalitní sex s pěknými děvčaty ze všech koutů světa. Pásy cudnosti se střídají s nahými naolejovanými těly a mučením. Vzniká tak interesantní mix soft porna, kombinovaného s prvky horroru a akční podívané. Pokud se na plátně pouze někdo mučí, či dotyční souloží, není pro kameramana a střihače problém udržet přístroj na adekvátní kvalitativní úrovni. Ovšem když se děj posune k akčním scénám, je až nepochopitelné, na jakou zmatenost se může vizuální stránka přetransformovat. Naštěstí se film nebere vážně a nesnaží se o nějaké triviální, rozuměj hluboké, poselství a pokud na něj bude divák pohlížet jako na zajímavou ukázku kultovního dobového snímku, nemůže být zklamán. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno