Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (272)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Další hvězdná sračka z českých filmových studií, tentokrát bych to tipoval na film z produkce ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy nebo možná zemědělství, protože se dozvíme, že vesnice jsou hrozně super. Ve filmu hraje tradičně vysoký počet "oblíbených" osobností české kinematografie, např. Vladyka, Linda Rybová, Petra Černocká nebo skvělá Kateřina Hrachovcová a stejně tak je tam pár herců-neherců, kteří ještě nejsou tak provaření (Kadeřávková nebo ten Justin Bieber), ale všichni hrajou úplně nemožně, takže se zkušenosti beztak nepočítají.. Řezníček je strašně sympatickej chlap (tohle je ironie, není) a přiveze si na vesnici "pipinu" z města, o kterou se ale nedokáže postarat, takže se o jeho 17-ti letou dceru najednou začne zajímat sociálka odněkud z Galanty a snaží se mu dceru z péče odebrat. Mezitím na vesnici dochází k humorným (opět ironie) scénkám vyobrazujícím předsudky o vesničanech a naopak o lidech typu Dominiky Myslivcový a postupnýmu vzájemnýmu předávání toho dobrýho - prostě úplnej shit. Jo a pokud jste ještě nikdy neviděli žádný zvíře (např. psa) a zajímá vás, jak vypadá, tak ve filmu jsou i štěňátka, který si vesnickej "veterinář" asi vytáhne z prdele, protože ten pes (fena) rozhodně březí nebyl. Jo a ještě tam ve filmu vyskakujou pořád hashtagy s píčovinama, asi aby to zdůraznilo trendovost vlny, na který se tahle píčovina celá nese... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh o měšťácké fifleně, kterak k rozumu přišla a svého manekýna i na venkově našla. Námět hledání cesty a vzájemného porozumění mezi dcerou a otcem by byl fajn. Jenže je to takové uspěchané a přehnaně přidrzlé. Zpočátku je "Ví" tak na facku, až mne vytáčelo, že ji pořádně za svou drzost neschytala. Potom se najednou časové období střídá po pár minutách a režisér diváka nechává jen tápat a domýšlet si, jak postupně se vztahy vyvíjejí. V tom to mělo dle mého největší slabinu. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Všechno na tomhle filmu je špatně. Tvůrci nevědí: jak funguje internet, jak vypadají dnešní plochy počítačů, jak funguje elektřina, jak se oblékají dnešní teenageři, jak mluví a jak se chovají. Nic na tomhle filmu nefunguje. Herci jsou neskutečně špatní a do první linii zla české teen-kultury bych po dnešní zážitku zařadil i mladého Mišíka, protože nic tak odporného jsem už dlouho neviděl. Vy mi chcete říct, že tenhle klučina je populární? No way!!! Ok, asi 3 vtipy dohromady fungovaly a trochu se mi při nich pozvedl horní ret. I přesto je to zvěrstvo a srovnatelnou českou hrůzou bylo naposledy 10 pravidel jak sbalit holku nebo Dědictví 2. Pokud se vám tyto dva útoky na českou kinematografii líbily, hurá na Andílek na nervy ;-D ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že podle plakátu a názvu jsem čekala další romantickou slátaninu, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. Byť se dá příběh označit za současnou červenou knihovnu s jasným scénářem a předvídatelným koncem, má film zajímavé momenty, které vnímám jako přísliby lepších časů. Povedlo se výstižně vykreslit jak Viky, tak i jejího tátu a tetu starostku, pobavila mě figura ztvárněná Kateřinou Hrachovcovou (bavila jsem se, jak jí Viky utřela ...) Byť je mi svět blonďatých bloggerek s umělými řasy na hony vzdálený, nebyl Andílek film nepříjemný, dokonce jsem se bavila. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama