Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (259)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dříve mě Rebel Wilson svou vizáží i vystupováním přímo iritovala, po celém trilogijním zářezu Ladíme jsem si na ni v rámci možností zvykl a Jak přežít single byla kdysi dokonce komedií, na kterou jsem čekal už v době, kdy běžela v kinech. Dle hlavního představenstva bylo jasné, že se tahle ujetá romantická komedie zaměří hlavně na něžné pohlaví, když jsem ale vypnul veškeré racionální myšlenkové proudy, najednou mi přestala spousta nedostatků vadit. A tak jsem možná viděl poslední ryze feministickou romantickou komedii, ztvárňující reklamu na nezávislost nezadaných žen. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Človek by mal objaviť najprv sám seba, predtým ako sa pustí do vzťahu s niekým iným. Nielen extra zábavný film, ale aj niečo na zamyslenie podané nenúteným spôsobom. A navyše, tam kde sa zjaví Rebel Wilson, to vždy stojí za to. Ale celý cast bol znamenite vydarený. No a soundtrack tiež ladil výborne k filmu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama