Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (240)

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, moje oči! Neskutečná blbost, která nedosahuje ani béčkových kvalit.. Pochybná road movie naprosto bez děje a bez příběhu.. Všichni herci se na plátně jen patlají, celé se to protahuje a chystá na dramatické vyvrcholení, ale to nepřichází, protože takhle kýčovitá a laciná show by neuspěla ani ve vykřičeném baru.. Upřímně lituji Channinga Tatuma, kterému jako asi jedinému prvoplánovému hezounovi relativně fandím.. Film krapet pozvedla moje oblíbenkyně v hereckém důchodu - krásná Andie MacDowell.. Bylo vidět, že peníze byly a s nimi dali tvůrci dohromady velké pusto prázdno.. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Magic Mike XXL je veľmi príjemný, zábavný a feministický film. Najkrajšie na ňom je to, že je pre ženy. Nie pre to, že by bol romantický, či naivný a so šťastným koncom. A nie pre to, že sa v ňom vlnia krásne mužské telá, aj keď to pomáha. Ale pre to, že všetko, čo sa vo filme deje, má za cieľ vyčariť úsmev na tvárach žien. Aby sa cítili cenené a hodné obdivu. Pre Kings of Tampa je ich posledná jazda a ni nie tak rozlúčkou s pódiom, ako skôr možnosťou ukázať čo v nich je a vydať sa na svoju vlastnú cestu. Bolo fajn spoznať jednotlivé postavy trochu bližšie. A je vidieť, že chlapci od minula trénovali. V kine boli takmer samé ženy, chlapa som tam tuším ani nevidela. A atmosféra pri pozeraní bola veľmi zaujímavá, taká solidárna, potešená. Lebo nešlo o to ukojiť chúťky nadržaných chlapov na nejaké to prso. Išlo o to, aby sme sa cítili fajn. A to sa podarilo. Ženy by mali vidieť tento film. Pre potešenie. Muži by mali vidieť tento film. Pre poučenie. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Slovo, ktoré druhého Magic Mikea vystihuje najpresnejšie je zbytočnosť. Týchto pár písmen totiž o ňom povie úplne všetko. Zatiaľ čo sa prvý film snažil o nejaký príbeh a Soderberg natočil v podstate funkčnú drámu s funkčnými postavami, ktorá sa akurát odohrával v prostredí striptérov, druhý film po jeho odchode zíva prázdnotou. Vydal sa cestou odľahčeného road-movie, pričom odlišný prístup nemusí zákonite znamenať zlý film, keby však tomu prístupu nechýbalo čokoľvek navyše. V Magic Mike XXL však nie je nič. Úplne abstinuje akýkoľvek dej, ani jedna postava nie je nijako zaujímavá alebo bližšie rozpracovaná, chýba tu jediná emócia, zvrat, prekvapivá scéna, čokoľvek. Celé je to o tom, že sa partia striptérov vo výslužbe rozhodne ísť karavanom na „strippter convection“ a tak sa osemdesiat minút v karavane s pár zastávkami kecá o ničom a v závere každá z postáv predvedie svoje sólo vystúpenie so síce fajn choreografiou, ale následne po ňom celý film skončí. Málo? To si píšte! Nehovorím, že by tu niekto niečo vyslovene kazil; réžia je OK, ale rutinná, kamera je OK, ale rutinná; hudba je OK, ale rutinná, no vo výsledku to je neskutočne prázdny film o ničom, v ktorom sa dohromady nič nestane, nič nevyrieši a nakoniec to tak nejako o ničom skončím až pri záverečných titulkoch ostane pocit úplne prázdnosti. Áno, je tu pár fajn scénok a asi jeden/dva slušné vtípky, ale to na dvojhodinový film ani zďaleka nestačí. Prvý Magic Mike bol totiž drámou o striptéroch, druhý je iba film so striptérmi. A to je rozdiel. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama