Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (240)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parta z jedničky znovu (skoro) celá pospolu vyráží na cestu do Jižní Karolíny na con a svou poslední štaci v kariéře. Jelikož jiní muži než striptéři se tu jednoduše nevyskytují, sami sebe pasují na kreativní umělce a chápavé léčitele – psychology ženských duší (dámy nicméně film vulgarizuje do dolary rozhazujícího, extatického, manželi zklamaného stáda, které sebou nechá (jen na parketu?) brutálně mávat a zametat). Pokračování pofidérního hitu je dějově prázdné a zdlouhavě dialogové, s nevýraznými lascivními tanečními čísly, také ale celkem pohodově nekonfliktní, s lehkou melancholií rozlučky. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Slovo, ktoré druhého Magic Mikea vystihuje najpresnejšie je zbytočnosť. Týchto pár písmen totiž o ňom povie úplne všetko. Zatiaľ čo sa prvý film snažil o nejaký príbeh a Soderberg natočil v podstate funkčnú drámu s funkčnými postavami, ktorá sa akurát odohrával v prostredí striptérov, druhý film po jeho odchode zíva prázdnotou. Vydal sa cestou odľahčeného road-movie, pričom odlišný prístup nemusí zákonite znamenať zlý film, keby však tomu prístupu nechýbalo čokoľvek navyše. V Magic Mike XXL však nie je nič. Úplne abstinuje akýkoľvek dej, ani jedna postava nie je nijako zaujímavá alebo bližšie rozpracovaná, chýba tu jediná emócia, zvrat, prekvapivá scéna, čokoľvek. Celé je to o tom, že sa partia striptérov vo výslužbe rozhodne ísť karavanom na „strippter convection“ a tak sa osemdesiat minút v karavane s pár zastávkami kecá o ničom a v závere každá z postáv predvedie svoje sólo vystúpenie so síce fajn choreografiou, ale následne po ňom celý film skončí. Málo? To si píšte! Nehovorím, že by tu niekto niečo vyslovene kazil; réžia je OK, ale rutinná, kamera je OK, ale rutinná; hudba je OK, ale rutinná, no vo výsledku to je neskutočne prázdny film o ničom, v ktorom sa dohromady nič nestane, nič nevyrieši a nakoniec to tak nejako o ničom skončím až pri záverečných titulkoch ostane pocit úplne prázdnosti. Áno, je tu pár fajn scénok a asi jeden/dva slušné vtípky, ale to na dvojhodinový film ani zďaleka nestačí. Prvý Magic Mike bol totiž drámou o striptéroch, druhý je iba film so striptérmi. A to je rozdiel. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdekdo by polemizoval nad tím, jestli jsem úplně v pořádku, když se dobrovolně sám vrhám do striptérské záležitosti, dělané především pro ženské oči. Přítomnost Tatuma, McConaugheyho i Pettyfera, kteří vytvořili v první části příjemné trio, udělala z původního filmu ještě průměrnou místy i zábavnou podívanou. Dvojka se ovšem ubrala příšerně nudným směrem, a tak její náplň potěší už jedině obecenstvo složené z raných teenagerek, na které je primárně cílena. Mohu si s klidem odškrtnout ve svém "movielistu", že mám zhlédnuto, bohužel ale s rozporuplným a ne zrovna pozitivním zážitkem. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Soderbergh stál za kamerou (jako kameraman) a taky stříhal, vy chytráci, co se tu vometáte moudrama, že někdo parazituje na jeho jméně. Právě díky jeho formě se na to dá koukat, i když to nemá vůbec žádnej děj. Přiznám se, sám bych na to dobrovolně nekoukal, ale moje holka má ráda toho profi neherce, Čuníka Tatůma, takže jsem ji po kvalitní mrdačce taky udělal radost. Co si z toho pamatuju, je, že banda homokládsky vypadajích navštěvníků posilovny objíždí Ameriku v přívěsu a buzerantsky se kroutí na různých večírcích, od domova důchodců pro starý rašple, až po rozlučky se svobodou. Čuník u toho simuluje tanečními pohyby prcání všech zúčastněných, ale přitom bych chtěl mrdat starou Willa Smithe, která vypadá pořád zachovale. Akorát z podvozku už má zřejmě stejně vjezd do pískovny. Naštěstí mi ale ztopořila intelekt účast Amber Heard. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama