Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama