Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (240)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejnudnějších filmů, který jsem za poslední dobu měla možnost vidět. Nudný děj a stopáž skoro 120 minut je docela vražda. Ani Tatum to nezachránil a to patří mezi moje oblíbence. Pořád jsem čekala, že se ve filmu něco začne dít .. a za celou dobu se nedělo vůbec nic. Jedničku jsem neviděla, ale po shlédnutí dvojky si nemyslím, že bych se na první díl někdy podívala. 20%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně obrovské překvapení.Jednička se mi líbila a ačkoliv je dvojka úplně jiná,v mnoha ohledech Soderberghovu jedničku v mých očích překonává.Magic Mike XXL totiž velmi dobře funguje jako komedie,což jsem úpřímně nečekal a tahle poloha sedla viditelně všem včetně Chaninga Tatuma,kterého jsem kdysi dávno nemusel,ale teď ho mám film od filmu radši.Nijak extrémně tak nezabolí nepřítomnost Matthew McConaugheyho a už vůbec Alexe Pettyfera...80% ()

Reklama

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Magic Mika tady opustili jakousi "sofistikovanější" nebo "temnější" příběhovou rovinu. Jednička měla velké oči a tak se zaměřila na moderní sociální systém, prodej drog. Bouřková scéna celou tu temnou poetiku hezky reprezentuje. A dvojka je příjemný feel good road trip. Jednodušší, konverzačky ze života, bezdějové, až mi to připomíná nějaký mumblecore nebo co. Tohle sem nečekal, a trochu mi teď do očí bije ta divná nesourodost s jedničkou - zbavili se hlavních postav (kromě Mika), a dali prostor skupině, která předtím byla jen v pozadí. Dali pryč postavu Kida, která mi teda vůbec nesedla (byla ve výsledku pointless, nezajímavý herec) a upřednostnili skupinu kolegů z práce, která mě právě v jedničce bavila svojí zažitostí a pohodou v šatně před/po šichtě. Není to svět pro mě, je mi to cizí, a asi i furt na mě moc povrchní, a zatím se teda necítím na to, že bych se k týpkům rád zase vracel, ale já tyhlety pohodičky s postavama, co se baví jen tak o věcech, smějou se, mají se spolu dobře a tak, nějak můžu... Prostě jim tohleto nahé divadýlko s šílícíma ženskýma házející bankovkama nějak odpustím. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Po jedničce u které jsem se skvěle bavil jsem se těšil na dvojku. Bohužel přišlo velké zklamání a dvě hodiny nudy. Příběh nikde a tak bych čekal alespoň, že se bude něco dít. Nic. Jen se někam jede a tlachá o hovnu jako třeba zda je lepší dort nebo sušenky. To nejlepší se vidí už v traileru. Tak jsem byl zvědav alespoň na finále a ani to nenadchlo. V něm obstál jen Tatum s parťákem. Rád bych dal více, ale nejde to. Odřené 2 *. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama