Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

carly 

všechny recenze uživatele

Film sa dosť pomaly rozbiehal a v jednom momente úplne zabrzdil. Ale našťastie potom nabral druhý dych a išlo sa až do príjemného konca. Nie som si istá, čo malo byť hlavným motívom filmu, pre mňa asi to, že nikdy nie je neskoro na druhú šancu. Hudba bola ale fakt dobrá. Aj Meryl Aj Mamie. A celá časť so svadbou sa naozaj vydarila. Nebolo to zlé, ale druhý krát ten film asi pozerať nebudem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já když se podívám na Meryl, tak i kdyby vypadala jako příjezdová cesta k našemu JZD, mám slzy na krajíčku. To mám teda na tý polňačce pokaždý, když jí projíždím na kole, ale trošku z jiných důvodů. Jasně, tenhle film by v zemi šablon mohl dělat krále i královnu najednou, jenže mně když je někdo sympatický nebo když mě něco pobaví, je mi nějaká šablona docela ukradená. Vtipná oddychovka s muzikou, která má grády. Teď už jenom doufám, že se mě nějaký chytrák nebude ptát, jestli bych dal čtyři plecky i kdyby v tom nehrála Streepová... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nekonvenční dramedie o snech, rodině, odcizení, ideálech, vztazích, krizích, osudech, životních křižovatkách a blabalblablablablabla. Přiznám se, že mne to nebavilo…ani té Meryl Streep jsem to nevěřil. Uměla natahovaná spíš ženská záležitost, kde se šablona střídá se šablonou až do „nečekaného“ závěrečného happy endu. Vítězem tohoto klání se paradoxně stává rockový hudební doprovod. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Opět člověk žasne nad neuvěřitelnou chameleónovitostí M. Streep, která zahraje opravdu všechno. Je taky to jediné , co posouvá film alespoň na střední laťku , protože jinak jde o tisíckrát viděné téma rozklížené rodiny. Ale najde se pár vtipných okamžiků , a potěšila hudba a nestárnoucí Rick Springfield. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Přes překvapivě nízké hodnocení jsem se u filmu příjemně bavila ;-) Příběh nebyl nijak převratný, ale díky vynikajícímu hereckému obsazení jsem tvůrcům zápletku zhltla i s navijákem ;-) Neumím si představit jinou herečku, která by dokázala tak lehce pozvednout úroveň filmu s takovou lehkostí o několik oktáv výš.. Příběh o ženě, která sice na velmi nízké úrovni, ale zato celým srdcem dělá to, co jí baví v životě nejvíc a upřednostňuje to před rodinnou, mě opravdu chytil za pačesy a nepustil.. Téma je mi velmi blízké, takže jsem možná až příliš zainteresovaný divák.. Za mě super zábava a rozechvělé emoce ;-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kytara, kterou vlastní Greg, skutečně patří jeho představiteli Ricku Springfieldovi. Zpěvák na této kytaře napsal svůj nejznámější hit „Jessie's Girl“. (jezurka42)
  • Ve scéně u snídaně nosí Pete (Kevin Kline) třičko Indiana University. Kline na tuto školu skutečně chodil. (jezurka42)

Reklama

Reklama