Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

AddieWilimes 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep je můj oblíbený robot, který zahraje cokoliv. Ale když je film ze své podstaty nedotažený, sama bohužel nic nezmůže. Nejsem si úplně jistá, o čem měl snímek být. Pokud o rodině, měl jí být místo písniček přidělen větší prostor. Kde bylo to slíbené drama? Všechno se po tolika letech téměř vyřešilo během pár dní jako lusknutím prstů. A když se zdálo, že se něco rýsuje (kontaktní scéna s ex-manželem), opět vše utichlo. Škoda. Pokud ale film měl být o kapele (protože mi to obsahově tak víc připadalo), měli dostat prostor ve filmu i ostatní členové (místo figurující dvojice). Streep sice ve svém věku vypadala sexy, ale pouhé pozorování její energičnosti na pódiu nestačí, zvlášť když vím, co všechno další umí. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Film jsem dodívala jenom kvůli Meryl, na kterou jsem byla zvědavá, jak si s rolí poradila. Celkem to šlo, zpívala pěkně, ale jinak průměr. Ostatní mě herecky vůbec nepřesvědčili, nedokázala jsem jim jejich postavy věřit. Děj byl jednoduchý, slátaný a konec hrozný. Už od začátku na mě špatně působila věta v popisku, že rocková hvězda má kvůli rodině šanci se napravit a změnit - a to v americkém podání :) ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Měla jsem dojem, že se všichni příliš soustředili na zpívání Meryl Streep, ale nejak zapomněli na příběh samotný. Scénář měl být více propracovaný a soustředit se na míň témat anebo je alespoň lépe propojit. Dlouhé, v podstatě nezáživné písně rozmělňují děj. Mnoho není vyřčeno a všechno zůstává nedopovězené. Zase jednou výborná Meryl v průměrném filmu. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Přes překvapivě nízké hodnocení jsem se u filmu příjemně bavila ;-) Příběh nebyl nijak převratný, ale díky vynikajícímu hereckému obsazení jsem tvůrcům zápletku zhltla i s navijákem ;-) Neumím si představit jinou herečku, která by dokázala tak lehce pozvednout úroveň filmu s takovou lehkostí o několik oktáv výš.. Příběh o ženě, která sice na velmi nízké úrovni, ale zato celým srdcem dělá to, co jí baví v životě nejvíc a upřednostňuje to před rodinnou, mě opravdu chytil za pačesy a nepustil.. Téma je mi velmi blízké, takže jsem možná až příliš zainteresovaný divák.. Za mě super zábava a rozechvělé emoce ;-) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi přijde, že když u nějakého filmu moc toho neočekávám, tak jsem pak velmi mile překvapen a platí to i pro tento snímek. Sice bych snímek určitě nezařadil do kategorie komedie, ale budiž. Velmi mě bavilo sledovat narušené vztahy v rodině a chování jednotlivých protagonistů, byl jsem zvědav jak to celé dopadne a dokázal jsem s hlavní hrdinkou soucítit. Film měl docela příjemné tempo a nenudil jsem se. Streep je typ herečky, že jí dáte jakoukoliv roli a ona to zahraje perfektně, také její vzhled vypadal velmi solidně, pochvala maskérům apod. Překvapilo mě jak jí šlo hraní na kytaru a že díky jejímu umu režisér rozšířil repertoár písní co hrála, ze 3 na 10. Jediné co mi vadilo, že to nemělo nějaké pořádné rozuzlení, které by mě dostalo do kolen, proto dávám 4*. A opět se pozastavím na překladem názvu tohoto filmu, bude se asi opakovat stále dokola, ale asi by se měli zamyslet ti co to překládají nad tím jak přeloží názvy filmů, tohle je šíleně zavádějící. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně u snídaně nosí Pete (Kevin Kline) třičko Indiana University. Kline na tuto školu skutečně chodil. (jezurka42)
  • Kytara, kterou vlastní Greg, skutečně patří jeho představiteli Ricku Springfieldovi. Zpěvák na této kytaře napsal svůj nejznámější hit „Jessie's Girl“. (jezurka42)
  • Film je věnován památce baskytaristy Ricka Rosase, který zemřel těsně po dokončení filmu. Rick se podílel na tvorbě Neila Younga, dlouhá léta s ním hrál ve skupině Crazy Horse. (jezurka42)

Reklama

Reklama