Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií co jsem měl možnost vidět. Díky skvělému dabingu je tento film plný nezapomenutelných hlašek. Parádní animace (už jen pohyby některých postaviček dokáží rozesmát) a místy téměř velkofilmová hudba jen umocňují fakt, že se k tomuhle filmu budu pravidelně vracet do konce života :-)) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dalši film o Asterixovi a Obelixovi, ktorý je lepší ako asterix v Británií. Vtipné svieže síce bez pirátov, ale všetko sa to vykompenzuje výkonom indefixa, ktorému som zo všetkých najviac držal palce. Jediné čo ma mrzí že nie je viac takýchto rozprávok lebo tieto mali dušu a vtip aj to správne moralizovanie , ktoré nemohlo nikoho uraziť. Je to skrátka king medzi rozprávkami. Slovenský dabing a indefix rules ()

Reklama

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Bez diskuze pro mě nejvtipnější film s dvojicí Asterix a Obelix se skvělým a jedinečným českým dabingem. Nespočet kultovních hlášek a jedinečnýcc vtípků. Namátkou pár krásných citátů: :-) Briseradius: Konec. Šmytec. Šlus. Loučím se s tebou. Caius Obtus: Kam jdeš? Briseradius: Půjdu radši prodávat preclíky. (Vypadne z okna.) :-D Lazebník: (zženštilým hlasem) Milí hošové... svlíkněte se. :-D Obelix: Mám žaludek prázdnej jako špajz po svatbě. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Asterixi, mám být laskavý?" nebo "Ty debile jeden zelenej..." :-D Kopa perfektních hlášek, rozuzlení architektonického zborcení kolosea a zamilovaný Obelix, který by byl ochten snad kvůli lásce i zhubnout nějaký ten galský gram!!! Jako student archeologie a zájemce o Kelty vidím v Asterixovi skvělý studijní materiál. Komixy se mimochodem zakládají hodně na antických psaných pramenech (nejen Zápisků od Julka), což z nich dělá přímo lahůdkové (po)čtivo. A když už se dívat na Asterixe vertikálně, tak jedině na tyhle kreslené filmy. Tenhle vznikl v roce mého narození, vyrůstal jsem s ním, pak dospíval a ted s nostalgií znovu a znovu připomínám, je to zkrátka takový můj domácí pes, dobrej kámoš :-) ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Perfektní ústřední písnička, kterou si pamatuju ještě z dětství. Děj je ovšem poněkud spletitý i pro dospělé, natož pro děti. A Idefixova nekonečná "plavba" kaskádovitým systémem stok obsahuje tolik pádů hloub a hloub, že musel skončit několik kilometrů pod zemí. Ale nuda to není. :) | "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to." ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)
  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama