Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Človeče, mne to snáď sadlo viac než sterilná jednička. A vôbec nevadí, že Johna Cusacka si nemohli tvorcovia dovoliť. Humor na hrane vkusu a Lou konečne besní ako sa na chuja jeho formátu patrí. Snáď len ten prípič, čo hral jeho synovca (Adam Scocott) trochu kazí partu. Neverím, že scenárista bol čistý. Toto si ešte dám. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale rýchlo som pochopil, o čo v nej išlo. Dvojka má svoje svetlé momenty, prízemný humor, hlášky a perfektnú výrivku. Hlavne to drží ukecaný Corddry, ktorý je rebel, robí si srandu zo všetkých a všetkého. Ako oddychovka na občasné uchechtnutie fajn, inak to dojem nezanechá. 2 z 5 ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama