Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá. Myslím si, že z námetu tvorcovia vyžmýkali všetko už v prvom filme a toto pokračovanie je už tak povediac zbytočné, pretože sa tu už varí z vody. Na druhú stranu je to stále veľmi veľká sranda vďaka niekoľkým humorným situáciám a jednotlivým postavám, ktoré s hláškami rozhodne nešetria. Dosť mi tu však chýba John Cusack z jednotky, ktorý dokázal, že je aj skvelý komediálny herec. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi pekné piesne. Snímka má rýchle tempo a nenudí a príbeh a scenár je v skutku kvalitný. Myslím že snímok ocení každý fanúšik komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné. A vlastne je to po jednotke povinná jazda. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičal z kvalitnejších filmov, ale zabavil. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť ďalšie pokračovanie. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

V ramci svebytneho zanru fekalniho humoru pomerne solidni zabava obsahujici i nekolik opravdu ultimatnich vtipku a konverzacnich prohozu, cameo ci narazek. Neurazejici popcornova spotrebka, kterou oceni predevsim pratele ze zelenho udoli. Rob Corddry se docela vyradil, tak styloveho idiota aby clovek pohledal... :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy o cestovaní v čase mám rád. Kľudne môžu byť ladené i v komediálnom duchu. Nedávno som natrafil na snímok "To bol zajtra flám". Je to príbeh o štyroch chlapíkoch, ktorí sa vrátili späť v čase a zmenili tak svoju budúcnosť. Celkom som sa pri tom pobavil. Teraz som si pozrel druhú časť ("To bol zajtra flám 2"). No už ma to tak nebralo ako pôvodný film. Zdalo sa mi to dosť nudné a miestami až trapné. Hodne tam chýbal aj John Cusack. Je to úplne zbytočné pokračovanie. ** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno