Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Do průběhu show bude také často zasahovat režisér. No, jen tak pro začátek: od Sokola jsem teda čekal větší nasazení a očekával jsem, že hlavně díky jeho zásluze to nebude jen Mr.GS s jiným názvem. Bohužel kluci toho moc nezměnili (kromě toho, že se slušnejc vohákli). Kulisy mě taky neskutečně iritujou, nevim co to je za trapnej zlozvyk mít v každý talkshow drahej stůl, sedačku a pozadí mrakodrapů. Je to snad v každý talkshow jak u nás, tak i v zahraničí. Zaplať pánbůh za Mezi kapradinami od Zacha. Sečteno podtrženo, je to Mr.GS v novém kabátku, nic víc, ale taky nic míň. Hodnocení bude subjektivní a v podstatě se bude lišit v závislosti na pozvaných hostech. Někdy to bude za 5* někdy za 1*, chtěl bych to zprůměrovat a dát tři, ale prostě nemůžu. PS: Líbí se mi ty představovací yearbooky s fotkami z mládí, zajímavý zpestření. Nerad hodnotím po prvním díle, ale chtěl jsem sdělit svůj názor, jelikož si nejsem jistej, jestli další díly vůbec zvládnu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Totální a nudná sračka s dvěma moderátory, kteří jsou již 5 let za zenitem a režisérem, který ač má talent, tak mu nic neříká soudnost... Absolutně nulové dialogy, trapné rádobypokusy Míši a Geni o humor, který prostě nefunguje. Jedinou hvězdičku dám za hosty, kteří nepustí ty dva kokoty ke slovu, třeba jako Dan Přibáň. Pak se skutečně může jednat o zábavu. Bohužel už ne pod taktotvkou moderátorů... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábava v marastu televizní zábavy se rovná Suchoš s Geněm na pátou. Záleží na tom, jak moc tuhle dvojku máte v oblibě. Pochopitelně, pokud máte na ně alergii a rvete si vlasy, jen co je koutkem oka uzříte v upoutávce na pořad, jistě se nebudete obtěžovat pustit si jejich talk-show v nedělní Prima večery. Ostatně dávno ztratili na své originalitě a pel jejich ostrovtipů poněkud nikoho nedojímá. Stěhování z jedné komerční televize na druhou však sebou přineslo určité zlepšení. Režisér Ondřej Sokol ví, jak s nimi pracovat a dokáže dát pořadu směr ve kterém je i nějaký nenásilný prostor pro improvizaci a pohotové reakce na hosty. Apropo, dost záleží na tom kdo a v jaké bavičské náladě se k nim do studia dostaví. Pokud je to nějaký nemluva, anebo někdo, o kom jste nikdy neslyšeli, pak se zjevně bude vše vyvíjet jednostranně. Oba excentričtí moderátoři převezmou otěže do svých rukou,, nezavřou klapačky a jen záleží na nich, jestli za tu dobu přítomnosti málo zábavného hosta něco vymyslí a ten trapas se špatným výběrem nějakým způsobem zachrání. Pokud je to však někdo, kdo nějakým způsobem umí jejich smeče odvracet, pak je záruka, že se pobavíte nad absolutními žvásty z rodu kravinek, které pochopitelně mnoho smysluplnosti nepobraly, což nikdy není, nebylo a nebude záměrem dvojky G & M. Studio je mnohem hezčí a modernější než to, ve kterém se svého času bavilo na Nově. Na klavír nepreluduje žádný Kopta a občas se zjeví režisér Ondřej Sokol z velké obrazovky, který je stejný pošuk, ale poměrně respektovaný. Byla doba, kdy se na Suchánka s Genzerem každý těšil. Invenčně se už dvojka poměrně vyházela a byl by zázrak, kdyby se někdy vrátila do staré formy. Náznaky tady jsou, ale s tou nápaditostí pojetí celé show, je to dost sporné. Občas se podívám, co je u pánů bavičů nového. Nezblázním se, když neuvidím každé nové vydání a stejně tak, občas přijde vhod vypnout a bavit se nad absolutními kravinami, které jsou podávány s gustem. O ni to ani jinak nesvedou a jiní už taky nebudou. Mé hodnocení: 50% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na GS jsem se rád díval a kluci mě opravdu bavili. Občas se podívám i na Partičku a dobrý. Ale to co jsem viděl včera...jako moderátoři u mě klesli na úrověň...ani nevím koho. Suchánek se z Klause mohl připo..., Geňu tím nejspíš stáhl do stejné žumpy...nikdy bych neřekl, že když se sejde Suchoš, Geńa a Klaus, tak že bude nejzábavnější poslední jmenovaný. Snad se kluci rozjedou...ale u toho se octnu jen náhodou, když budu prchat napříč programy před reklamou. ()

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ale upřímně? Co to sakra jako mělo být?!? Pokud o talk-show, pokus o vtip? Pokud ano, tak pěkně mizerný pokus to tedy jo. Tohle je to dno, na které tahle dvojka teď sklouzla. Ta už se z toho nevyhrabe. Trapné vtípky, trapné rozhovory a plkání o ničem. Člověk se u tohoto "pořadu" nehorázně nudí a musí si pokládat otázku 'Sakra, proč já na to vůbec koukám? Nebylo by lepší vypnout televizi, nebo aspoň přepnout?'. S tímhle u mě televize Prima nehorázně klesla (přitom za Zoom či Comedy central se nemusí stydět). Ubohost na entou. Odpad samozřejmostí. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama