Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Kevin Smith se vydal na takovou prapodivnou fantasy dráhu, když by mu stačily "povídací" filmy. No už Mroží muž byl dost mimo jeho běžné dráhy a Yoga je takové pokračování, které slavit úspěchy nemohlo, ale zase na druhou stranu se u toho zase člověk nenudí a prckové Wundebárové tomu docela dávají. :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, už když jsem viděl trailer, říkal jsem si, že to bude paráda. Když jsem pak četl různé komentáře k filmu, byl jsem si už takřka jistý že se mi to bude líbit. Zbývalo jen přesvědčit se na vlastní oči. Smith naprosto zešílel. A to je to nejlepší, co pro nás mohl udělat. Ten film je jedním slovem parádní, už dlouho jsem se tak nebavil. Klobáckové jako by sem utekli z filmů Charlese Banda. Úvodní song je úžasnej (vlastně všechny, co tu holky zpívají). Obě holky skvělé, Justin Long tradičně výtečný a Johnny Depp naprosto rozsekal. Tohle je prostě pecka, která mi sedla jako prdel na hrnec. Chci dvojku! Kevin Smith válí. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb jak se někdo snaží tak moc, až to bolí. Kevin Smith pro mě donedávna znamenal tvůrce, na jehož humoru jsem vyrůstal a kdo pro mě byl důležitým tvůrcem, jehož filmy a stand-upy o zákulisí jeho tvorby byly špičkou. Jenže pak přišlo pár slabších filmů (nikoliv však vyloženě špatných), které ovšem následoval přerod adorovaného osobitého tvůrce v žánrového břídila, který vlastní ochotu se někam posunout nebo se vyvinout obhajuje bojem proti studiovému systému a kdoví čemu. Tusk ještě beru jako záležitost pro vybranou sortu jedinců, ovšem to co předvádí Yoga Hosers, to nemá absolutně omluvu. Šíleně nucená, křečovitá hovadina, která postrádá jakýkoliv relevantní humor (snaha podkuřovat současným náctiletým od naprosto mimo tvůrce, kterému táhne na padesát fakt není sranda). Špatné herecky, vizuálně laškující až s tvorbou studia Asylum a výsledný nechápavý výraz, který minimálně v mých očích uzavírá kapitolu s názvem Kevin Smith. Člověk, který toto přivede na svět a je na podobný výtvor pyšný (se slovy, že je pro jeho fanoušky), si totiž nezaslouží pokračovat ve svém vlastním odkazu. Na Clerks III jsem se těšil, po tomhle je ale nejspíš tak jako tak vynechám (pokud tenhle ten "film" nepohřbí kariéru páně Smitha nadobro). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi u některých filmů stane, že mám dost velké problémy o nich vůbec něco napsat. Především pak slušnou formou. Kevin Smith se coby režisér zapsal do mé paměti především filmem Tusk (Mroží muž) – a to hlavně svým netradičním námětem a zpracováním. Mám rád bizarní zápletky, ale nakonec jsem odcházel s dosti rozporuplnými pocity. Nicméně už v té době se nechal slyšet, že hodlá natočit „Kanadskou trilogii“ a Yoga Hosers je tedy dalším v pořadí. S Tuskem toho má společného víc než by se zdálo na první pohled, nejen že v něm hraje několik stejných herců, ale objeví se zde i pár stejných postav. Ovšem kvalita zde šla rapidně dolů a celkově je film mnohem trapnější, než tomu bylo minule. Obě děvčata se mihla i v již zmíněném Mrožím muži, ale zde dostala mnohem více prostoru a to byla ta největší chyba. Nechci se dotknout obou začínajících hereček, ony v tom byly totiž i dost nevině (zvlášť samotný scénář je jedna velká katastrofa), ale docela by mě zajímalo, jaké pouto pojí Kevina Smitha a Johnnyho Deppa, že se tento skvělý herec nechal ukecat, aby a to doslova „šaškoval“ v jeho filmech i s celou svojí rodinou. O hororové atmosféře zde nemůže být ani řeč, přestože je tento žánr u tohoto filmu kromě několika jiných rovněž uveden. Údajně mělo jít převážně o komedii, jenže dost ujetou a svým způsobem hlavně trapnou. Nevím, možná někoho tato pokleslá forma zábavy nadchne, ale já mezi její obdivovatele určitě patřit nebudu. Klobásoví (digitální) náckové s ksichtem samotného Führera občas rozesmát dokázali, ale že by šlo o nějaké umělecké dílo, se říci rozhodně nedá. Slabý je ovšem celý film, takže tohle nebyla jediná kaňka na celém filmu. Uvidíme, s čím Kevin Smith přijde do třetice. Nicméně toto se mu moc nepovedlo. Nebylo to zábavné a už vůbec ne hororové. Lily-Rose Depp by se měla poohlédnout po serióznějších rolích. Nadání i krásu svých rodičů zdědila, tak proč se zahazovat v podobných bracích. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Kevina Smithe rád a líbí se mi jeho smysl pro humor, stejně jako se mi líbí i některé vtipy, které jsou použity v „Yoga Hosers“. Hlasový herec je tu naprosto výtečný a skutečně mě pobavil. Jinak je tohle ale praštěná slátanina, která je jen reklamou na duo Smith-Depp, v tomhle případě ale samozřejmě myslím dcerušky, protože oba jejich otcové jsou v tomhle filmu strašní a jejich postavy tragické. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno