Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (390)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A tady jsem byl zase jednou hodně potěšený, tím jak pohodový to pro mne byl zážitek. Kuchařské show miluju, a Dokonalý šéf, byl takovou dokonalou filmovou show. Tohle už není vaření, to je umění... Tím nechci degradovat náš guláš s šesti, ale tohle je prostě úplně jiná liga. Možná taky zkusím v očekávání kvalitního jídla, nechat ležet vidličku pod stolem :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NECHCI, ABY SEM CHODILI ZA JÍDLEM, ALE ZA SEXEM. CHCI NABÍZET KULINÁRNÍ ORGAMUS…“ /// Kuchařskej Rolling Stones (nebo taky arogantní zmrd) je zpátky mezi svejma (kteří ho moc rádi neviděj) a chce třetí hvězdu (tu vod „M“). Poskládá si team jako ty týpci v akčních filmech a jestli jste na ty kuchařský šou, tak tohle „Prostřeno“ s Pohlreichem je určený právě vám. ANO ŠÉFE tady totiž zní docela často! Celkem dost známejch tváří, slovní humor, sympatický postavy. Nechybí zklamání, drsnej soupeř, láska, dojemný okamžiky ani kuchařskej orgasmus. Prostě je tady vod každý ingredience trochu a líbí se mně, že nesklouznou k vočekávanýmu klišé. Filmovej orgáč to není, ale je z toho něco voňavýho cejtit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V žrádle (i lásce) na kari bylo hodně koření. 2.) V kuchyni jsem jako doma. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako film, jenž se snaží ukázat, že všichni špičkoví šéfkuchař jsou sobečtí a arogantní psychopati, to funguje vlastně na jedničku. Jako vztahovka, nebo nedej bože feel-good film, už bohužel tolik ne. Na to je to až příliš povrchní, nenápaditě a ve všech aspektech zcela předvídatelné. A vlastně i docela dost snobské. Bradley Cooper si to ale celé krade po sebe, zbytek celkem nařachaného obsazení také potěšil a hlad jsem měl, to zase jo. I přesto se jedná ale spíše o kulinářský průměr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám prostě rád filmy o vaření, i když u tohoto jsem si myslel, že to bude jen romantika. Ve skutečnosti je to tak trochu i psychologické drama, které ke konci úplně nefunguje, díky dramatickému a možná trochu zbytečnému zvratu, kterým se vlastně nic nezměnilo. Herecky ale výborné a překvapivě jsem se do děje zažral. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper hrá druhého Gordona Ramsayho a nehrá ho vôbec zle, Miller je sympatická a Brühl ma ešte nikdy nesklamal. Thompson a Uma Thurman už boli iba takou čerešničkou. Na filmy o varení sa pozerá vždy dobre, čo si budeme hovoriť, už len pre menšiu inšpiráciu. Burnt sa však snaží byť aj vzťahovou drámou a vôbec mu to nejde. Oveľa viac by ma potešilo trochu nadhľadu. Začínam mať pocit, že čím viac silných hereckých pilierov sa v nejakom snímku objaví, tým viac sa zabúda na scenár. A je to sakra cítiť. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy se zbitý Jones (Bradley Cooper) snaží udělat dojem na kritiky z Michelinu, má půl obličeje od krve, v dalším záběru je jeho tvář čistá a rána ošetřená. (Nocturno culto)
  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama