Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmů a mám rád Stalloneho, přesto nejedná se o výrazně vyvedený snímek. Vše je tam předvídatelné a přesto, že jsou Hráči prošpikovaní hereckými hvězdami, tak byli všichni nevýrazní. Závěr filmu vše ještě dokopal. Jedná se sice o nadprůměr, ale se Slyem jsem viděl mnohem a mnoho lepších filmů. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Jo už nejsi nejmladší, chtělo to změnu, a sednout si za pokrovej stůl je určitě snažší, než se rvát v ringu nebo běhat po Vietnamu s bouchačkou v ruce. Samozřejmě všichni ví o kom mluvim a ačkoliv tady nemá tu pravou nefalšovanou hlavní roli, tak on byl jedinej důvod, proč jsem se na tenhle film podíval a výsledek???????? Nadřenej drsňák z akčních filmů je mnohem lepší! ()

Reklama

Strike 

všechny recenze uživatele

Solidní film, který pobaví(teda na poprvé určitě). Většina hlavní herců hraje sympaticky (hlavně Towsend). Sly je taky obrovsky v pohodě. Co se týče ženských rolí, tak Thandie Nowton je solidní mrcha. Je každopádně to nejhezčí co se ve filmu objeví. Naopak ,,plasticlady" Griffith je hrozná, nechápu proč ji tam někdo obsadil. Takže prostě pohodovj film, který má v sobě možná trochu více zvratů(podrazů) než bylo nutné. Konec se dal snadno uhodnout už ve chvíli kdy se Sly objevil poprvý. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Stallone v malé roličce, ale stojí za vidění, protože po dlouhých letech vypadá zase jako herec - opravdu hraje! (karty :-)) Ale už vážně...je to průměrný film, tomuto přízvisku se neubrání, přesto má chvílemi velmi dobrou atmosféru a kdo má rád poker nebo karetní triky, tak film zajisté rád shlédne. Celkově tomu ale něco chybí - nevím, jestli hlubší prokreslení postav, barvitější dialogy či jen trochu šťávy na rozproudění ve skomírajících pasážích filmu. Každopádně to není propadák, ale prostě střední vlna... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)
  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)

Reklama

Reklama