Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře natočený špatný film! Scénář bolel jako šťourání se v otevřené ráně. Prostinké teze byly vyvraceny ještě tupějšími argumenty a deklaracemi ("hezká blondýnka nemusí být blbá, zvlášť když je takhle milá...") a celé to působilo jako scénka z Tele Tele nebo přinejlepším nepovedeného dílu Bakalářů. Přitom se sešli slušní herci, kvalitní řemeslo... jen scénář a režie zaznamenaly jasný debakl na vlastním ledu. *Fajn je, že už vím kdo je Igonda! ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Mně to teda přišlo pohádkovější a zajímavější, než všechny letošní premiérové vánoční pohádky. Když už nic, tak jsem se celkem dobře pobavila. A nikdy bych nečekala, že to napíšu, ale Kuchařová hrála lépe než Mádl. Teď mě ještě napadla jedna souvislost: "A víš kdo s nima chrápe? Jedničkáři, Pepane, jedničkáři!" - Aneb jak z jednoho vtipu udělat celý film. :-D ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film, který se na jednu stranu tváří, jak boří stereotypy, aby je na tu druhou nejen nemilosrdně zneužíval, ale ještě se tvářil, jaká je to vlastně sranda. Na druhou stranu máme ty Vánoce a pánové si zjevně také zaslouží nějakou tu pohádku. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč bych jinak měla sledovat docenta andragogiky středního věku, jak balí Kuchařovou na kecy o askriptivním statutu. Očividně je to ten diamant zahrabaný pod kupou hnoje, který si zaslouží skončit s jedinou ženou ze sektoru manželek hokejistů, která má dostačující mozkovou kapacitu na to, aby se s ní nenudil, ale aby nehrozilo, že ho někdy předčí. (A mezitím se s ní může pochlubit všem svým filďáckým kámošům.) Proč by jinak Kuchařová měla bažit po chlapovi, který nedokáže zaplatit alimenty a trpitelsky spí se svými studentkami, si nedokážu vysvětlit. Zjevně je to také součástí mnou nepochopené humorné stránky filmu. Správnej dres je zkrátka špatný. Hodně. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená nereálná lovestory o bárbínce, co se zamiluje do intelektuála. Hokejové prostředí je taková kulisa, ovšem J. Mádl dokázal rozesmát :) . Opět potvrdil svůj komediální talent. Tánička Kuchařová nepřekvapivě podala nulový herecký výkon. Lepší casting její role mohl vylepšit slabý televizní film. 38%. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Komentáře některých uživatelů zde nevěstí nic dobrého, ale já žádný velký problém neměl. Neříkám že jsem se smál od začátku do konce, to tedy ne, ale svůj účel tahle oddechovka splnila. Smíchu bylo dost a ani zbývající pasáže mě nenudily. Jirka Mádl jako hokejista-magor obstojný, hlavně jako ten magor teda, Taťána Kuchařová působila sympaticky a nehrála vůbec špatně, jen ty pusy mi nepřišly uvěřitelné. Samozřejmě film moc neodpovídá realitě, ale každému už na začátku muselo být jasné, jak to asi dopadne. Takže i když víme, že ve skutečnosti by to bylo asi jinak, ve světě romantických komedií to dopadá vždycky stejně. 3-4*. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama