Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy z hokejového prostredia ma vždy zlákajú, a dokonca ich zatiaľ ani nie je nejako extra veľa. Toto bol skôr film zo zákulisia tohto krásneho športu, ale základ mal celkom dobrý potenciál na zaujímavý film. Aká škoda, že celý potenciál sa zrútil na blbej šablóne ako vystrihnutej zo súčasných romantických filmov. Malo to zopár kvalitných fáz (resp. skôr momentov), ale inak dosť predvídateľné (aj keď v podstate neuveriteľné, ba priam až nereálne). Ale tak, dalo sa na to pozerať... (btw. doteraz nechápem načo by si išla manželka na dražbu kupovať dres svojho vlastného manžela???) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jako satira na hokejisty, jejich manzelky a vysokoskolske profesory to funguje temer dokonale. I kdyz postava Kucharove chtela tomuto zazitemu vzorci utect... Vtipne jsou i vedlejsi postavy Matonohy, Vladyky. Madl hraje to sve a divak se fakt musi zasmat, Bokova i v male roli opet ukazala velke herecke nadani a moc ji fandim! Scenar hodne oddechovy, ale koukatelne to je. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica pre starších pánov, ktorí sa neboja, že majú svoj askriptivní status, a neboja sa krásnych žien. Hokeju rozumejú všetci a ešte viac ľudí rozumie filmu a tak tu máme odpady a jednohviezdy, lebo neuveriteľná romantika. Sakra, je to film, ja som sa bavil, nie kráľovsky, ale nemalo to ďaleko. Len ma zarazila podoba s Notting Hillom, ktorý som nejako rozpozeral, a teraz som mal pocit akoby pokračovania. Vôbec netuším, čo má niekto proti Mádlovi, bol tu presne taký, ako mal byť, a že nie je veľký a svalnatý, s tým veľa neurobí. Taťána bola na začínajúcu herečku výborná, miss se vším všudy, dokonca mi párkrát pripominala Veškrnovú zamlada. Silné tri hviezdy. –––– Jó. Miss Severní Čechy. To by byl zářez! –––– Tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Trochu přestávám rozumět zdejšímu hodnocení - opravdu jsme viděli stejný film? Často mám až pocit, jako by tu byla skupina škodičů, která se automaticky jakékoliv tvůrčí snahy pocházející z ČT snaží potopit...nehledě že je hodnotí dávno před záverečnými titulky... Pro mě asi největší překvapení letošního vánočního programu - vtipná komedie s celkem originální zápletkou, naprosto profesionálně natočená a s herecky(!!!) excelující Taťánou Kuchařovou... Televizní film, který v lecčem předčí nejednu komedii určenou pro kina a ve svém romanticko-komediálním směru možná to nejlepší co u nás v posledních letech vzniklo! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle odlehčená kravinka mi celkem sedla do nálady. Skvěle zahrála hlavně Taťána Kuchařová. Bohužel ale zklamal Mádl jako hokejista. Vždyť nemá ani deko svalu a měří 150 cm i s podpatkama? :D :D Měli tam dosadit někoho jinýho. Jinak ale fajn sváteční oddechovka, viděl jsem mnohem horší české TV filmy. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)

Reklama

Reklama