VOD (1)
Obsahy(1)
Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf!
(TV Prima)
Recenze (40)
Pěkně strukturované díly na jednotlivá témata, ve kterých Zdenda vaří jednoduše a názorně. Pořád ještě na můj vkus používá moc pro nás "exotických" surovin, ale už to ani náhodou není takový hardcore. Bývalo to horší. Díl s prasičnou je bezkonkurenční. A nezbývá se mi nepozastavit nad komentářem typicky čecháčskýho pseudoineteletkuála z Brna, který se po Jardovi Jágrovi vycajchnoval i tady. Nu což, závist typickou vlastností pro zdejší osazenstvo jest. 80% ()
Baví mě koukat na někoho, kdo se vyzná ve své práci a je vidět, že ho to pořád po těch letech stále baví. Sice vím, že minimálně třetinu receptů nikdy nevyzkouším, jsem ráda, že se tu Pohlreich (s Vackem) snaží náš národ seznámit s moderní gastronimii, která je na západě vlastně normální a nikoho nenapadne se nad tím vůbec pohoršovat.Spíše se bojím toho, až jednou řekne: "tady v Česku to stejně nemá cenu" a zabalí to. ;-) ()
Už stačilo, ne?! Pan šéfkuchař Zdenda se za dobu svého televizního působení stačil okoukat, vykecat a obrazovku tv Prima okupuje už v prodlouženém čase. Každé jídlo se přece jednou dovaří a vystydne. V krajním případě se může i stát, že bude po takové zdlouhavé proceduře nepoživatelné.Tenhle pořad o vaření postihlo obrazně to samé. Divák už je natolik zasycen všemožnými recepty, že už by si raději dal jídlo v tabletách, a nadobro se tak zbavil všech otravných televizních kuchtíků. Fakt, Pohlreichu, brzdi! Dovař, odlož zástěru a finito. Mé hodnocení: 0% ()
Recepty pana Pohlreicha mají jiskru, používá kvalitní suroviny, zkrátka v jeho podání je jedná o gastronomii na vysoké úrovni. V tomto pořadu se snaží ukázat, že si téměř každý může doma jednoduše připravit atraktivní jídlo z kvalitních surovin bez větších nákladů. V Čechách je stále ještě velké množství lidí, kterým chybí v jídle spíše kreativita než finance a stále jde o to,,hlavně zahnat hlad" ať je to nádražní bufet nebo ,,komunistická závodka". To se pan Pohlreich snaží změnit a já mu v tom držím palce. ()
Další supr pořad od Zdéni, teď daleko více ,,lidskej´´ - v poslední řadě Šéfa na grilu sice vařil super recepty, ale na vybavení dohromady tak za 100tis a to nepřeháním, a každej asi prostě nemá na zahrádce 6 druhů grilů, udírny atd... Tohle je super, vychází to prostě z toho, co má člověk doma a stíhá si v klidu udělat večer k jídlu. Jen mi přijde, že občas trošku zbytečně ,,přehrává´´, občas z toho dle mého názoru dělá už moc divadlo. Ale pořád je to jedna z mála věcí, kvůli kterým má smysl pustit televizi. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama