Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že snad poprvé jsem viděl De Nira hrát něco, co mě osobně přišlo, že ho moc nebere. Jakoby rolí proplouval na poloautomat. On herci jako je on poloautomat stačí, protože je to prostě pan Herec. Jenže to zkrátka poznáte. Koukat se na Efronovo tělo mě taky zrovna nerajcuje a tak zbylo jen pár fórů. Některé vtipné, jiné míň a některé nemá smysl ani komentovat. Bohužel, až si někdy na tenhle film vzpomenu vybaví se mi jen podle mého názoru trošku slabší De Niro. 60 procent. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to teda vôbec nebralo a uvažoval som o tom, že to naozaj vypnem a hodím do koša. Počítačového samozrejme. Nakoniec sa to od polky tak rozbehlo, že ma to aj začalo baviť a to sa mi už fakt dlho nestalo, aby som prvú polku uvažoval nad tým či to vyhodím do luftu alebo či to dopozerám. Nakoniec som aj rád, že som to dopozeral. De Niro rozbehol totižto hodne dobre show a Efron mu fajn prihrával. Update: na druhy krát je to ešte lepšie. 80% - 4* ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Podle toho, že má tendle film 58% by se mohlo zdát, že to je docela dobrý. Jenže, to je problém těch procent, který jsou jakože nějakej takovej průměr něčeho, ale čeho? Většinového vkusu? Ale co je mi po něm? Mě je většinovej vkus uplně ukradenej. Kdybych se tim měl řídit, pak by se mi tendle film měl líbit na tři hvězdy, přitom je to odpad, takže co z toho vyplývá? Vždy je potřeba věřit svému názoru a nikdy se nenechat viklat nějakým "průměrnym hodnocenim", který je občas, ba dost často mimořádně zavádějící a někdy i úplně zcestné. Děda je lotr je pro mě nejhorším DeNirovým filmem, který by měl mít tak maximálně 10%. 58% je hodně nadsazený. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kompletní encyklopedie sprostejch slov, buchty a svalouši, imbecilní příběh a De Niro. Hollywood je kouzelnej v tom, že ve spojení "blbej nápad" dokáže obě slova škrtnout a nahradit je filmem. Já bych rád škrtnul šaty Zoey Němcové, Aubrey Náměstíové a Julianne kolení-šlachové a nahradil je sebou. Jdu na to, čau. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama