Reklama

Reklama

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory bronzovou medaili a stala se tak americkou superhvězdou. Dnes však žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Krom mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou, u které by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity? (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako v rámci možností slušná sportovní nezávislá komedie se docela rychle zvrhne. Všechno je to ve výsledku o tom, zda-li jste ochotni přistoupit na způsob jakým vám film svůj příběh vypráví a na herecké projevy zúčastněných. Pokud ano, užijete si přisprostlou variantu od úvodní masturbace až po gymnastický sex, který byl jednou z nejdivočejších scén podobného typu, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Pokud ovšem ne, máte před sebou po všech ohledech průměrnou nezávislou sportovní komedii, která se přes veškerou snahu a vulgarismy nedokáže přetavit v něco víc. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chytrý scénář, který přesně ví, v čem spočívají jeho silné stránky, a to v Hope, kterou tak bezchybně hraje Melissa Rauch vyperfektovaným způsobem od pohybů přes způsob mluvení. Je to trochu úlet, ale na druhou stranu se to aspoň vyhýbá nějakým častým klišé a umí to skvěle bavit. Odvrácená stránka sportu? ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé vidět Bernadette v poloze, v které jsem ji chtěl vidět prakticky vždycky. Vždycky mě nějak “dráždila” myšlenka vidět ji jako “dirty talk bitch”. Na kozičky taky došlo, takže z tohohle pohledu, naprostá dokonalost. Dokonce mě pobavil i samotný bad ass Winter Soldier. Ale celkově to bylo slabý. Zasmál jsem se jen jednou a to je málo. Každopádně jestli jste měli někdy chuť “naplácat” Bernadette za to, jaká je to upjatá husička, tak tohle musíte vidět. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší z filmov typu Krása na zabití. Bohužiaľ, aj s rovnakým nedostatkom. Musí to byť značne schizofrénne, písať/točiť niečo podobné; celý čas byť drzý a politicky nekorektný a na konci zabrednuť do presne tých typických spotených amerických klišé sračiek, z ktorých ste si celý čas robili srandu. Tak som si ulavil a teraz idem na brko a pustiť si to znovu, nakoľko som väčšiu prdel dlho nevidel. Prvá polka za 5*. Ps: Haley Lu Richardson je neskutočná šupa. Schválne som si s ňou pustil aj ďalší film a tam už tak roztomilá nebola. Je to určite tou postavou a mám podozrenie, že je trochu taká aj v reále. Predsa len je to pravdepodobnejšie, ako že je dobrá herečka. Ale nepotvrdila mi priateľstvo na facebooku :( ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama