Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, dobře. U Chutně a levně s Láďou Hruškou jsem si, stejně jako on, vyzývavě zaprovokoval a do gastronomické sféry obskurních videonávodů kyanidových pochoutek recesně vypustil stádo krvavě dravých, pěticípých strašáků. Už tehdy jsem těžce zhřešil proti místnímu dekoru, hrdě se blyštícímu v etice každého správného hodnotiče hoven, neboť příliš netuším, co tím autor profilu měl vlastně na mysli a co že to má jako těch 135 minut, které bych měl správně nejdřív zhlédnout a až potom zhodnotit. Nechť povstane pan HOMO i s celou svoji HOMOrotou a definitivně mě smaže z povrchu virtuálního, pokud se snad domnívá, že nemám právo, po masochistickém zhlédnutí TOHOTO (!!!), hodnotit už absolutně cokoliv, včetně psychického stavu celého managementu Novy, jejich rodin i předků. Vsadím svoje levé zkažené varle v zavařovačce, že předci těchto novodobých Hitlerů v příbytcích svých císařů plnili funkci morové epidemie. Vůbec bych se nedivil, kdyby při svých kulinářských pokusech s paštikou a arsenem Láďa nechtěně umíchal i ebolu. Musím poníženě přiznat, že na mém předlouhém seznamu potenciálních prostředků k ejakulaci (kamarádek) existuje i taková, která na Nově dělá. Upřímně netuším, co přesně tam dělá, jestli třeba natírá Babetě mokvající jebáky na prdeli, nebo jen hovnocucem odčerpává sračky ze studia po každém natáčení Láďových levných genocid, protože se na takovéto věci prostě neptám. Někdy je nutné zůstat v nevědomosti. Avšak vždy, když ji vidím před sebou, zoufale si povzdechnu a na mysl mi vstane těžké morální dilema; ošukat nebo uškrtit? Naštěstí ve mně pokaždé vyhraje ta rozumná část mého já a tak ji ošukám, poděkuji a svalím zpět do kompostu. Nač ji škrtit znovu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

Reklama

williamriker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu si zaslouží za snahu a ukázku toho, co je český národ schopen ještě konzumovat, jak fyzicky (jídlo) tak i psychicky (z televize). Opravdu odstrašující případ spodiny .. ani nemohu napsat slovo "gastronomie". Konzumní styl nejhrubšího kalibru který navazuje na zpravodajství téže televizní stanice, ano televize komerční. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Průměrný čech má rád plnou díru. V hudbě nám dírku ucpali Eva a Vašek, movie dírku Macháček a Mádl, do politické díry se vtlačil knížepán a jeho lokaj Kalousek, no ono pak těch dírek moc nezbývá, jelikož čůláků je víc než análů. Je krize! Chudoba a hlad a tak přichází pan Hruška ucpat jednu z posledních dírek a to formou kulinářství. Mé dírce se vyhnul z daleka, jelikož pocházím z Uher a věř mi, Láďo, dát si náš Maďarský guláš, tvůj stín by se posral dřív než ty sám! Čech má rád plnou díru, bez námahy, úsilý či píle. Proto ti, milý, Čechu, přeji takových Hrušků, Evů a Vašků milion, ať se ti ta prdel nenávratně natrhne a ty možná začneš přemýšlet jinou částí svého těla a nedopustíš, aby někdo zbohatl na tom, že vaří zbytky z popelnic! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama