Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama