Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

Reklama

deLaFere

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Láďovi Hruškovi, neznám ho a nemám na něj názor. Dalo se čekat, že spousta lidí si ho bude personifikovat a vytvoří si k němu nenávistný vztah jen na základě toho, co reprezentuje. Dělá to co mu nese peníze a přináší pozitiva, tak proč ho odsuzovat. Co se mi opravdu nelíbí je právě to, co reprezentuje, Absolutní neumětel se stane fenómenem dnešních dní a půlka národa ho zbožňuje. Otázka zní, proč??!! Šílený konzum TV Nova nastavený na začátku devadesátých let dosahuje dalšího ze svých vrcholů,ale znovu, proč kritizovat tu televizi, dělají ji diváci. Ve zralé společnosti by člověk, který vlastně nic neumí, nemohl uspět, ale tady? Nechci nikoho odsuzovat, ale jinak než permanentní zaplňování vnitřní prázdnoty nelze tyto pořady označit, Hruška je toho dalším důkazem. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama