Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, když k lidem sedí jejich jména. Zatímco z Martinových rozhovorů jde radost, Daniela svoje hosty drtí tak, až to někdy zavání šikanou. V anketě o nejkyselejší obličej by s přehledem porazila i citrón. No a pak je tu ještě Emča, sladká holčička, která ale bohužel asi moc nerozumí tomu, že víc povídat by měl host. Ve finále je to dost nesourodá trojka, jenže má něco, o čem si většina podobných pořadů může tak leda nechat zdát - dobrou přípravu a kule na otázky, které chcete jako divák slyšet. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, co si má správný uvědomělý budovatel světlých zítřků pod nehynoucím praporem naší skvělé Evropské unie myslet? Pak sledujte toto novodobé Rudé právo (ano, jsem si vědom, že tímto srovnáním Rudé právo urážím). Nejvíce fascinující na tom však není samotný obsah, při jehož tvorbě se musí tvůrcům zvedat žaludek ze sebe samých, nýbrž forma, která u diváka s nepředstíranou drzostí předpokládá, že je úplný pitomec. A on většinou i je. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní zpravodajský kanál nezávislý jak čtvrtý červenec. Veselovský je absolutní špička, za kterou podle mě Drtinová stále lehce zaostává. Asertivní jsou oba naprosto ukázkově, ale trošku mi vadí, jak Daniela občas tak jakože arogantně pokrčí nosík a škubne hlavou, když pokládá rýpavou otázku. Angažování školáčka Horkého, který nedokáže klidnit své vášně a hormony byla podle mě obrovský chyba a dobře, že ho (zatím?) nepouští do studia a nechají ho toulat se se selfie tyčí a dělat pětiminutové tendenční outdoorové reportáže. Nemůžu ho vystát, a tak ho do hodnocení nezahrnu a budu pořád uvažovat o čísle 2 coby o počtu "tvůrců". Oba dva jsou vždy perfektně připravení, nastudovaní a tvrdě (někdy až moc) si jdou za svými odpověďmi. Krása koukat. Přílišná snaha odklonit se od mainstreamu někdy možná trošku škodí a neatraktivita hostů je až tristní, ale jednou týdně si každý přijde na své. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O DVTV je všeobecně známo, že je silně prounijní, zaujatá, jednostranná, manipulativní a zaměstnaní prodejní pressstituti (výkvět to žurnalistiky) při rozhovorech oplývají značně nedemokratickými manýry, občas to připomíná a je to rovno honu na čarodějnice. Navíc ta nosatá jedovatá rebeka je ve značném střetu zájmu jakožto členka správní rady pražské pobočky organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose, tady se neutralita vylučuje! Už dávno je jasné, co je Kabalo/Séréšova DVTV za žumpu, hlásná to trouba OSF, mezi moderátory je to samej nosatec, podle, ovoce jejich, poznáte je. A tady to vysoké hodnocení? To značně vypovídá o tomto národu, lidi mdlého rozumu, absolutně neinformovaní, naivní, fakt k pláči. Trapnější než DVTV je už pouze xidovize ČT. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama