Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Co to zas Karlos80 mele, ze podla ich zeleniny ich poznam. Nuz Karle, tak kedze sii veriaci, tak to zti ostava pekne po krestansky nastavit druhu polku prdele. Taxom si myslel, ze Karel Chrocht zjebe nielen CT ale aj DVTV a pletie tu Oupn Sosajety Foundejsn a Dzordza Seresa. Perfektny dialog tu bol s popularnym spevakom Danom Landom, pozeral som si rozhovory s mnoho ludmi /Hannig..../ ale jaxa hore spomina, sledujem aj politicke, kulturne ci spolocenske dianie. Udelim Maximum, a nech sa Karel Chrocht ten konspiracny picus  od zlosti rovno zosere, dosti a aj doryha - aby to mal komplet 90 % ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Projekt, který je na české poměry ojedinělý a hlavní dvojice moderátorů si za svoji odvahu zaslouží velký respekt. Jenom je škoda, že si neudržel svoji neutralitu a nestrannost, jakou se mohl pyšnit ze začátku, jelikož poslední dobou jsou více než patrné znaky angažovanosti či orientace na určitou stranu a to bohužel do nezávislého publicistického pořadu nepatří, přestože se to v některých případech dá pochopit. Moje hodnocení 60%. ()

Reklama

GMVajgl

všechny recenze uživatele

V počátcích možná působili sympaticky a svým přístupem skoro přelomově. Avšak stále znovu se ukazuje, že své rozhovory vedou předpojatě / zaujatě, povrchně a arogantně. Když se "moderátorovi" host nelíbí, tak ho "moderátor" nenechá mluvit a zároveň se ho pokouší různě pošpinit. Odstrašující příklad uzavřené, omezené a rozdělující "komunikace". ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Jestli ani tento pořad nezprostředkuje českému voliči poznání, že je nebezpečný blbec, tak už nikdo. Právě jsem zhlédl rozhovor s nebohým úsvitským "pučistou" a musím říct, že taková prdel nebyla ani s Radkem Johnem. Veselovský se ani nesnažil skrývat, že nechápe, co mu to ten nešťastný předseda poslaneckého klubu Parlamentu ČR povídá (já jsem hlavně nechápal, proč mu to povídá). Veselovského technika vedení rozhovoru je jednoduchá a účinná: Když i po čtvrté dostane na tutéž otázku odpověď, která na ni neodpovídá, položí ji po páté. Nakonec útrpně položí nějakou náhradní, abychom se někam posunuli. Hlavní výhodou tohoto postupu je, že nezáleží na tom, jak inteligentní nebo hloupé, rafinované nebo naivní, případné nebo irelevantní otázky to jsou - výpovědní hodnota "odpovědí" byla v daném případě nesmírná. Samozřejmě nelze o kvalitách nastíněného postupu činit ukvapené závěry, dokud neabsolvuje test Kalouskem. Každopádně konečně nějaká opravdu zábavná reality šou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama