Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (160)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mimoni ma bavili v pôvodnej ( zatiaľ ) trilógii o zloduchovi Gruovi. Ich prvé sólové celovečerné dobrodružstvo, ma ktovieako neoslnilo a tak som v tomto prípade nijako nezdieľal menšinové nadšenie nad pokračovaním. A ako už neraz, ak nič nečakáte, o to viac sa potom možno zadarí a prekvapí. A stalo sa. Nič geniálne, ale veľmi zábavné. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Svět Despicable me je mi blízký již od prvního filmu a i když Mimoni i jejich sequel je zaměřen spíš na mladší publikum, nemohu říct, že bych se nudil. Sequel Mimoňů čekal na release přes 2 roky kvůli Covidu. Minions 2 vypráví příběh o počátcích Grua s Mimoni a jeho první velký souboj, a to proti Vicious Six. Představí se tu i Gruův mentor Wild Knuckles a nechybí ani seznámení s Dr. Nefariem nebo cameo pozdějšího nemesise Grua z Despicable Me - Vectora. Minioni jsou klasicky vtipně debilní a buď to akceptujete nebo si budete trhat vlasy. Universal a Illumination zase trefili jackpot, protože i v těžké post-covid době, kdy si lidé odvykli chodit masivně a často do kina stihli utržit tyhle žluté potvory téměř miliardu. Btw ve filmu dabují JCVD a Lundgren. 3* ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

OJan 

všechny recenze uživatele

V první řadě je dvojka Mimoňů úplně jiná než jednička. Je to více barevné, je to více fantasy, bohužel ubylo vtipných scén a záporáci jsou slabí. Ale abych filmu zcela nekřivdil tak mě pobavila úvodní znělka, která vtipně odkazovala na úvodní znělky ze série Jamese Bonda a taky potěšilo to, že si autoři skvěle pohráli s tím, že Mimoni jsou prequelem série Já, padouch a některé věci v tomto snímku dobře doplňují dějovou linii již zmiňované série Já, padouch. Dával bych tedy čtyři hvězdy, kdyby dojem z filmu nezkazil ten přehnaně fantasy závěr. |55%| ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než plnohodnotná Mimoní dvojka je tohle Já Padouch 4, popřípadě to můžeme brát jako prequel k jedničce a to je jedině dobře, jelikož už první Mimoni ukázali, že sami dobrý animák neutáhnou stejně jako mnohé další zábavné vedlejší figurky. V tomhle případě nicméně všechno funguje tak jak jsme od téhle série zvyklí a když nejde o nejlepší díl, pořád je to víc než solidní zábava, kterou si užije celá rodina...65% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Při identifikaci zrzavého chlapce Bob nejdříve nakreslí zpěváka skupiny Kiss Gena Simmonse. (KGBelik)
  • Mezera mezi vydaným prvním trailerem a premiérou samotného filmu je přesně 877 dní (skoro dva a půl roku). Z tohoto hlediska se jedná o nejdéle propagovaný animovaný film v historii. (PaTeXx)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama