Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (160)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak určitě lepší než jednička, příběh má konečně nějaký směr a navíc jedenáctiletý Gru, je docela borec, co si nenechá srát na hlavu. Furt to neni nijak zvlášt vtipný, jako jiné animovaný filmy a záporáci, zde mohli dost víc prostoru, buď pro nějaký ten rozvoj nebo aspoň ukázku toho, že sou to záporáci, moc toho totiž nepředvedli. Ale ve výsledku, je to fajn a dá se na to dívat. Jo z těch mimoňů, je Stuart určitě nejlepší, je správně agresivní. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl možná vůbec. Jde to dolů a dolů. A já vlastně nevím, pro koho tyhle poslední díly vlastně jsou - Pro starší publikum, které chce pořádný a zábavný animák? A nebo pro žvatlající děcka, která se během kung fu scény požvatlají blahem? Nevím. Já ze začátku čekal a čekal na něco, co bude vtipné a zaujme. Pak jsem si zašukal (neviděno v kině...), přetočil to zpátky a čekal dál až do samotného konce a ono nic slavného se nekonalo. Tahle série potřebuje buď natočit něco pořádného a nebo tu sérii utnout úplně a nerýžovat na dobře vybudované značce a postavách, které máme tak rádi. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo takmer k neprežitiu. Definitívne musím konštatovať, že moje telo už v prítomnosti uvrešťaných žltých zemiakov spúšťa autoimunitnú reakciu. Tie filmy sú stále o tom istom - pišišvori blbnú, bľabocú a robia bordel, ale je to je tak zábava pre malé deti, ktorým stačí aby to bolo farebné a blikalo to. Bohužiaľ, čomukoľvek inteligentnejšiemu sa tvorcovia vyhýbajú ako čert krížu a tak miest kde by som sa bavil ja tu bolo žalostne málo. 3/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Fajnoví Mimoni pro děti i dospělé. První film v kině s mým prvorozeným. Zezačátku byl nadšený kinem, jak to pěkně rámusí, jak se vše rychlé hýbá a vůbec akci bych za syna ocenil po celý film nejvíce. V druhé polovině nás už více zajímaly bombóny. Naopak já jsem film sledoval a nechtěl přijít o žádný nenápadný fórek. Šedesátá léta byla pro film hodně pěkným prostředím. I postavy Grua a Wildy Kopance byli hodně fajn. Možná, pokud podruhé film ještě někdy celý dokoukám, si dovolím jednu hvězdičku přidat. Oproti lepším animákům mi ale ve filmu scházely nějaké emoce (ty, které zde byly, byly hodně povrchní a krátkodobé) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Mimoňov v štýle jednotky a ide v zásade o akýsi prequel k originálnemu filmu. Vidieť mladého Gru s množstvom mimoňov a ich potrhlých nápadov a situácií je ok, ale zas až také terno to nebolo a tie postavičky začnú časom liezť trošku na nervy. Deti sa ale náramne bavia a to je podstatné. 65 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Viackrát sa zdôrazňuje čínska symbolika draka a oslava nového čínskeho roka. Dej filmu je tak zasadený na začiatok roka 1976, ktorému vládlo práve znamenie draka. (giaruj)
  • Při identifikaci zrzavého chlapce Bob nejdříve nakreslí zpěváka skupiny Kiss Gena Simmonse. (KGBelik)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama