Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oba herci v hlavní roli jsou fajn, mám je rád, ale jejich postavy jsou tak neskutečně nudné, až to bolí. Popravdě by mě mnohem více seděl ve Wahlbergově roli John Cena, který se objevuje na konci. Vtipy jsou bez nápadu - snad až na scénu s motorkou a elektrickým proudem - vývoj je neskutečně přímočarý a snímek tak rozhodně nepatří ke skvělým komediím. Spíše naopak. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco lepšího než jen trapnou komedii, kde je většina scén naprosto nereálných a měla jsem chuť se při sledování roho filmu několikrát raději propadnout hanbou do země. Vážně, kdo přežije vjezd motorky do domu a ještě proletí skrz zeď a je naprosto v pořádku a motorce se vlbec nic nestane? Nechápala jsem, cítila jsem se trapně a to Willa i Marka mám ráda, dám možnost ještě dvojce, protože mě zajímá jak se poprali s tím, má to lepší hodnocení než tenhle díl, ale na tenhle film se už asi znovu nepodívám. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Opakované herecké stretnutie Wahlberga a Ferrella rozhodne nesľubovalo ťažkopádnosť. Aspoň to po ich svižnej oddychovke THE OTHER GUYS nevyzeralo. Lenže skutočnosť je pravým opakom. Čiary, po ktorých sa táto ( americky ) americká komédia vozí, sú viac ako známe a v dnešnej dobe sú už pomerne nudným vzorcom. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ferrell a Wahlberg se mají rádi a dělat společně legrandu je baví. Daddy's Home produkuje méně divoké erupce parťácké chemie než předcházející společný opus The Other Guys - operuje v jaksi rodinnějším balení a nepatrně pod úrovní zuckerovské anarchie, návrat k osvědčenému modelu prťavý cool drsňák a uťápnutý zodpovědný pitomec ale nadále funguje i v úzkém rámci rodinné komedie, jíž se drží jako hovno košile. Dokonale zvládnuté a funkční anti-umění. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, čekala jsem, že bejvalej raper a nynější herec s velkým pérem Marky Mark bude ukázkovej zmrd a on se celou dobu k Vilíkovi Ferrellů chová vlastně absolutně v pohodě, konflikty maj způsobem, že - ano mezi náma je dusno, ale ani jeden to nedáme moc najevo - a všechna ta jejich nenávist dospěje ke konci když si ve velkolepým finále div navzájem nevykouíi péra, neprotáhnou komíny a ve vší tý eufórii afektovaně jeden o druhym nevyřvávaj, jak zrovna ten druhej je to nejlepší co mohlo děti a maminu potkat. Takže veškerou vtipnost zachraňuje Vilík na basketbalovým hřišti a malej klučina co krásně rozbije držku pořádný kurvě plus pár jako napůl vtipných píčovin, který mi ale z hlavy vyšuměly rychleji než jsem je sem stihla napsat. Něco tam bylo, já fakt nevim. Chtěla jsem dát dvě hvězdy, ale jsem momentálně silně pod vlivem opiových látek, takže to vidím žůžovějc a mrdnu tam i tu třetí kurvu. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (12)

  • Will Farrell (Brad Whitaker) hovorí deťom, že pôjdu na finálový zápas NBA na Los Angeles Lakers. Lenže finále sa hráva v júni, popri čom spomínaná udalosť odohráva v apríli. V danom roku finále navyše prebehlo na palubovke New Orleans a basketbalový klub LA Lakers sa ho ani nezúčastnil. (vander19)
  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama